Lifestyle

Ik zoek een creatieve hobby

Iedereen die zich deze corona tijden verveelt, breng ik zelf op briljante ideeën om een hobby op te starten of te gaan ontdekken. Maar zodra we het over mij gaan hebben lukt het mij niet.

Ik denk dat ik eindelijk het grootste nadeel heb gevonden van de zin: “Van je hobby je werk maken”. Want als turnen nu mijn werk is, dan heb ik maar 2 soort van hobby’s. Sporten en bloggen. Maar nu in quarantaine merk ik dat ik graag een “creatieve” hobby wil. De een kan jongleren, de ander haken en weer een ander kan goed tekenen.

Nou sorry mensen, maar ik kan dat allemaal niet. Ik heb er ook vaak nog eens geen geduld voor en ik merk dat ik dat misschien nu wel lastiger vind dan ooit. Ik zie allemaal leuke dingen, maar merk dat ik er weinig tijd/zin/energie of motivatie er voor heb. Ik start het project. Haal alles in huis maar uit eindelijk doe ik er weinig meer mee. Maar dat moet anders, gezien de normale “dagen” weer naderen, wil ik ruimte in huis en dat betekend dat ik de komende week dit soort projecten gaan tackelen. Zodat ik kan zorgen dat ik ze ook eens ervaar! Ze in ieder geval kan afmaken zonder dat ik er tegen aankijk met teleurstelling van dat heb ik nooit geprobeerd.

Uiteraard ben je vast nieuwsgierig welke hobby’s ik in huis heb gehaald. Een ervan is eigen pigment van natuur maken zodat ik er mee kan verven. Ik weet niet of ik er een ambitie voor kan ontwikkelen maar ik wil iets met mijn handen kunnen. hoe debiel dat wellicht ook klinkt!

Dus naast dat de komende week weer van alles geregeld moet worden, kom ik nu dus op het punt dat ik het deze week oprecht druk ga hebben en dat ook wil aanpakken met 2 handen om af te ronden. Scheelt ook weer wat puinzooi in huis!

Wat is jouw creatieve hobby project?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.