Lifestyle

Zo, dat kan ik weer afvinken van mijn bucketlist

Vorige week ging ik naar Andre Rieu, IK? ja ik! Iets wat al een lange tijd op mijn bucketlist stond en nu samen met mijn schoonfamilie kon gaan voltooien. Wat ik er van vond? Dat lees je hier!

Oke, ik geef toe, ik was sceptisch. Mijn vermoeden was dat het zo’n oude lullen concertje zou zijn, het eten ranzig, het weer rot enzovoort. Maar ik kreeg toch een beetje mega ongelijk.

Ik had een fancy outfit aan gedaan, vermoedde dat ik of enorm overdressed was of underdressed. Maar ik was perfect gekleed voor de gelegenheid! Pfieuw, gelukkig maar. Hoewel een jurk nog niet in mijn mega comfortzone ligt, was ik blij dat ik het wel aan had gedaan in combo met mijn mooie hakken! Ik kreeg alleen maar complimenten en dat deed mijn zelfvertrouwen toch wel goed!

Het diner was goed! Ik heb lekker gegeten, niet heftig bijzonder, maar in combi met het concert erna was het heerlijk! We werden bedient met drinken, haddden mooi zicht op het podium, comfortabele stoelen en een wc op korte loopafstand (vonden mijn voeten erg fijn!). De prijs was dus meer dan goed! Want hoewel je ver van het podium zit, heb je de mooiste variant die je van het concert kan krijgen. Plus Andre Rieu kwam uit het gebouw waar wij eten! Ook wel cool. 🙂

Wat vond ik van het concert? Ik vond het geweldig! De prachtige muziek stukken werden super leuk afgewisseld met humor en mooie verhalen. De muziekstukken die er gespeeld werden waren prachtig, Waaronder Nessun Dorma, een prachtige aria gezonden door 3 mannen! Het was prachtig om te zien en te luisteren! En mensen wat blijven die jurken van die dames geweldig! Ik vind ze subliem mooi!

“Welke bijzondere concerten staan op jouw bucketlist?”

Al met al kun je inmiddels wel begrijpen dat ik het een prachtig concert vond, ik heb zelfs nog staan dansen op een een toegift (samen met een aantal schoonfamilie leden, maar ik bespaar je de beelden 😉 ). Het was heerlijk en ik was erg blij dat ik dit samen met mijn lieverd falco mee mocht maken! En om eerlijk te zijn, als het aan mij ligt gaan we volgend jaar weer!!

Ben jij wel eens bij Andre Rieu geweest?

xx Froukk

Ps. Check dit mooie kiekje van mij en Falco <3

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.