Coaching,  Gymnastics

Zijn leden (en hun ouders) tegenwoordig verwend?

De afgelopen jaren heb ik best wat sollicitatie’s gedaan. Elke keer kwam daar een klein verzoek bij of ik het nog niet online wou bekend maken. Besturen willen het graag zelf melden, een veel voorkomende reden: de leden zijn gevoelig..  Hoewel ik nooit van plan was het gelijk al online te gooien, zette het mij enorm aan het denken.. Zijn leden tegenwoordig verwend?

Binnen onze tak van sport is het voor club regelmatig lastig om nieuwe trainers te vinden, dat is nu eenmaal het geval tegenwoordig. Toch is het gek dat het bij leden gevoelig ligt als er een nieuwe train(st)er komt. Ik vind persoonlijk dat leden blij mogen zijn dat het bestuur iemand gevonden heeft. Zij zullen echt niet zomaar de eerste en de beste uit kiezen, daar gaat een goed proces aan vooraf!

Ik snap best dat leden gehecht raken aan een train(st)er, dat is helemaal niet gek! Zeker niet binnen onze mooie sport. Toch heeft elke train(st)er wel iets wat een kind leuk vindt! Het gaat namelijk om de sport en binnen het turnen is er gewoonweg enorm veel mogelijk! En misschien het mooiste van turnen,  iedereen houdt van de sport. Het is de liefde in de sport die iedereen verbindt! Iets waar je je nooit en te nimmer eigenlijk druk om moet maken!

” Verwend zijn leden misschien een beetje, maar relax mensen! Alles komt goed!”

Dus, samenvattend: Leden hoeven zich niet druk te maken, ze krijgen altijd wel iemand met passie voor zijn werk! Niet te druk om maken, uit eindelijk komt alles wel op zijn of haar pootjes terrecht! Het gaat ten alle tijden om de liefde voor onze mooie sport en ik durf te bevestiggen dat dat de hoofdreden is dat een trainer in de zaal staat te lesgeven!

Vertrouw de nieuwe train(st)er en vooral: Geniet van het plezier van jullie zoon of dochter! Want dat is toch de hoofdreden dat ze turnen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.