Personal

Ziek worden in een vakantie, ik ben altijd de lul.

Ken je dit? Elke vakantie weer, begint je lichaam te kwakkelen. Elke vakantie is er wel iets “ziekigs” in mijn leven.. beetje frustrerend wel! Ik ben alleen in die periodes ziek. heel stom, want waar komt dat vandaan?

Het is altijd frustrerend als je ziek bent, links of rechtsom komt het nooit uit natuurlijk. Maar in mijn geval, bedenkt mijn lichaam het altijd als ik niets heb op ziek te worden! Vet irritant, aangezien ik tijdens mijn vrije dagen ook wel eens wil chillen.

Nou, deze vakantie was ik weer de Sjaak. Ik stond nog voor mijn vakantie op met mega koorts (39,5) extreem veel hoofdpijn en de hele reutemeteut. Super vervelend want ik moest gewoon werken. En aangezien er nog iets afgemaakt moest worden, was ziekmelding niet echt iets wat in mijn opties stond. Ik kon nog staan en functioneerde voldoende, ook was ik niet 100 alleen, er was iemand die evt zou kunnen vangen, maar jemig wat was deze timing kut!

Ik heb daarna dik 1,5 dag op de bank en op bed gelegen en geslapen. (ohke, en films gekeken op Netflix, because he, dat is leuk) Zelfs Falco van het station halen was alles behalve een succes, ik was daarna helmaal kapot namelijk! Gelukkig kon falco me toen weer een beetje helpen, iets wat daarvoor niet zo’n groot succes was namelijk.

“ziek zijn is nooit een pretje!”

Natuurlijk is ziek zijn nooit een pretje, maar waarom timed mijn lichaam dit zo scheef? Wat is de reden dat het altijd zo gebeurd? Waarom ben ik niet gewoon eens een dagje ziek door de week? En al helemaal, waarom ben ik zo ziekig terwijl ik vorig jaar die *piep* griep prik heb gehad?! Wat heeft zo’n prik voor zin als ik toch nog ziek wordt?

Is jou griepje zijn ook altijd zo verschrikkelijk getimed?!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.