Travel

WOOP WOOP, over een maand naar Dublin!

Yes! Nog maar een maandje wachten en dan gaan Falco en ik samen lekker naar Dublin! Vandaag vertel ik je hoe duur de tickets en de overnachting waren. Want we doen dat natuurlijk niet de normale weg!

Het was best grappig eigenlijk, Falco was in Duitsland en sliep als een roosje, ik kreeg hier om 00.00 een linkje wat ik via via vond voor goedkope vliegtickets. Super chill dacht ik, maar doordat Falco al sliep, kon ik hem wel appen, maar kreeg ik toch geen reactie. Door het bedrag had ik zoiets, wanneer heb ik vakantie? Dan boek ik gewoon, in de hoop dat Falco het leuk vindt!

Kosten voor die tickets?
Nou ik heb dat heel snel verdient, laten we dat maar zeggen. De tickets kosten namelijk met annulering verzekering maar €70,- voor 2 personen! Hoedan? Echt niemand heeft ze zo goedkoop gekocht in mijn omgeving. Het was echt heerlijk goedkoop en dat voor een vakantie. Oke, we zitten mogelijk niet naast elkaar, maar dat maakt niet zo heel veel uit. Cause we will survive (en ik toch liever niets zeg in het vliegtuig aangezien ik in mijn broek schijt..).

” Airbnb’s in Dublin zijn best duur!”

Maar oke, toen Falco terug kwam moesten we nog van alles regelen, aangezien je met alleen een vliegticket niet heel ver komt. We gingen op Airbnb opzoek naar wat leuks en al gauw kwamen we de volgende Airbnb tegen:

Deze Airbnb was goedkoper dan in het centrum, hierdoor kunnen we een auto gaan huren en wat meer van Ierland zelf ook zien. Voor 3 nachten was deze Airbnb €180,- wat klinkt als veel geld. Maar eigenlijk voor Dublin begrippen best meevalt. In het centrum betaal je al gauw 280-300 euro voor iets wat er minder netjes uitziet als deze. En doordat we een auto erbij doen hebben we meer vrijheid!

Wat is iets dat jij in Dublin hebt bezocht en vindt dat wij dat ook moeten bezoeken?

xx Froukk

2 reacties

 • Carolien

  Lekker bezig! Zeker niet duur voor 2 personen. Ik was naar Krakau retour met 2 personen ook maar 75euro kwijt. Zo heb je ook wat meer geld voor verblijf en dingen die je daar wilt doen. Ben heel benieuwd wat je van Dublin vind, ben er zelf nog nooit geweest.

  • Froukje

   Oeh! Krakau wil ik eigenlijk ook wel heen! Maar nu eerst Dublin en dan maar bedenken waar we deze zomer heen gaan!
   Ik ga uiteraard schrijven over Dublin, dus stay tuned 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.