Woning inspiratie! – Mijn hangende kunst en het verhaal!

Vandaag ga ik jullie mijn hangende kunst laten zien! Ik heb een aantal bijzondere “kunst” dingen aan de muren hangen met een verhaal. Ik vertel je waarom ze er hangen en waar ik ze vandaan heb!

Kunst oftewel Kunststuk 1

Deze eerste komt geloof ik bij de Xenos weg, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb.  Wat ik zo leuk aan dit schilderij vind is dat hij zo simpel is maar toch vol met kleur! Hij hangt in mijn gang en maakt hem juist extra leuk! Je ziet hem elke keer als je binnen komt! 🙂

Kunststuk 2

Deze foto heb ik al heel lang geleden gemaakt, hij is gemaakt in de sporthal en het was één van mijn eerste foto’s met deze camera! Je ziet in het oog zelfs nog sporter er in. Een mooie herinnering maar vooral een prachtige foto! 🙂

Kunststuk 3

Dit kunststuk heb ik gehaald bij mijn oud-basisschool klasgenootje, ze heeft haar eigen online winkel Smûk en verkocht deze prachtige oude doeken! Ik heb na wikken en wegen toch besloten er eentje te kopen en ik ben heel blij met dit mooie rendier! Doet met toch een beetje aan kerst denken 🙂

Kunststuk 4

Dit schilderij/canvas achtige kunst ding aan de muur is de laatste die zich bij de familie heeft aangesloten. Ik had een Samenwerking en mocht een nieuwe laten drukken! Deze foto is van Rome en is een geweldige herinnering!  Ik kijk elke keer met heel veel liefde naar deze foto 🙂

Dit zijn mijn mooiste en eigenlijk ook enige kunststukken die ik in huis heb hangen. Ik vind niet echt dat er persé meer moet hangen in een huis, het word al gauw te druk zegmaar. Toch ben ik wel nieuwsgierig naar het verhaal achter jouw favoriete kunstige ding in huis!

Vertel hieronder wat jou favoriete kunstige ding in huis is!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.