Wij doen niet mee met de trend!

De een gaat trouwen, de ander krijgt kinderen. Super leuk! Voor die personen! Toch krijgen wij al snel de vraag wanneer wij aan de beurt zijn. Nou lieve mensen, die trend doen we voorlopig nog niet aan mee en ik vertel je vandaag waarom!

Disclaimertje: Aller eerst wil ik zeggen dat het trouwen en kinderen krijgen van iedereen om ons heen heel mooi en bijzonder is. Dat wij dat nog niet willen betekend niet dat we het niet mooi en prachtig vinden voor deze personen!

Falco en ik zijn op het moment van het verschijnen van dit artikel 1 jaar 4 maand en 4 dagen samen als een stel. We wonen samen en genieten enorm van elkaar.  Ooit willen we als alles zo door gaat trouwen, in die zelfde ooit willen we mogelijk ook kinderen.  Ooit is later in ons leven en niet nu.  En het is best vermoeiend om elke keer te moeten vertellen dat er op dit moment nog geen plannen zijn. We zijn nog geen 2 jaar samen!

Mogen we gewoon ook even een paar jaar van elkaar genieten? Elkaar steeds beter leren kennen, de wereld bekijken en lekker genieten van het leven wat we nu hebben? Ooit willen we ‘ settlen’ maar of ooit over 3 jaar is of over 10 jaar. Die ooit is nog altijd onze keuze en die maken wij.

” Niet omdat het een trend is, maar omdat wij dat zelf willen”

Niet iedereen van onze leeftijd heeft de zelfde ‘ huisje-boompje-beestje’ mentaliteit. En wij zijn er al vrij vlot achter gekomen dat wij dat absoluut niet hebben. Wat we wel de komende jaren willen doen? Reizen! We hebben samen een bucketlist gemaakt en zijn druk aan het sparen voor elke reis die we willen maken!

Word jij ook zo moe van alles waar we tegenwoordig maar gewoonweg in mee moeten gaan?
Laat in een reactie weten wat je ultieme irritatie qua opmerking is geweest!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.