Over My360turn

Leuk dat je op deze pagina bent gekomen! Blijkbaar ben je nieuwsgierig over wie je voor je hebt. Hier vertel ik mijn verhaal, hoe my360turn.nl tot stand is gekomen en ik stel mijzelf aan je voor!

My360turn.nl is gestart op 21 maart 2016.  Ik ben eigenlijk gewoon begonnen omdat het me enorm leuk leek een eigen blog over mijn leven als turnjuf te hebben. Een plek waar ik mijn ei kwijt kon, over turnen, lesgeven en alles er om heen. Inmiddels ben ik er achter dat ik mijn blog wil uitbreiden tot mijn eigen bedrijf, uiteraard zal ik er over schrijven.

Wie ben ik?
Froukje de Graaf, 28 jaartjes jong (Oud). Ik woon in Assen (Drenthe) maar kom oorspronkelijk uit Friesland. Al vanaf dat ik een jaar of 4 ben ben ik bezig met gym/turnen. Zelf heb ik geturnd tot aan mijn 19e, helaas werd ik toen zwaar geblesseerd aan mijn knie en moest ik stoppen. Op mijn 15e ben ik begonnen met assisteren bij lessen en op mijn 18e haalde ik mijn niveau 3 licentie en was ik officieel juf! Niet veel later kwam daar een niveau 4 licentie bij en had ik de hoogste scholing behaald die je kon halen! De droombaan die ik had vanaf mijn 6e heb ik toen behaald! Hoe gaaf is dat?

En verder?
Ik ben gek van fotografie, sporten en het lezen van een boek. Naast deze leuke dingen vind ik het ook heerlijk om af te spreken met vrienden, creatief te zijn op mijn laptop zijn (Youtube of foto editing) en nieuwe dingen ondernemen!

“Live your life as if there’s no tomorrow!”

Naast deze leuke dingen, heb ik een licht uit de hand gelopen voorliefde voor Christmas! Yes! Een kerst addict hier, ik vind het heerlijk om het huis te versieren, feestjes voor te bereiden en bomen op te tuigen. Iedereen krijg spontaan een kerst gevoel als ze lang genoeg met mij omgaan! Tijdens december is mijn blog ook altijd in volle kerstsfeer en dat is enorm genieten, kan ik je vertellen.

De onderwerpen variëren van sport gerelateerd of gewoon over mijzelf. Noem het op het komt allemaal online.

Ben jij nu nog ergens nieuwsgierig over? Vraag het dan gerust, het kan zijn dat ik nog iets niet verteld heb wat jij graag wilt weten namelijk! Ik deel met liefde mijn antwoorden met jullie! 🙂

xx Froukk