Over Froukje

FroukjeHoi! welkom!
wat leuk, je bent nieuwsgierig geworden wie ik ben! Op deze pagina zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Froukje de Graaf, 24 jaartjes jong.Ik woon in Wildervank (Groningen) maar kom oorspronkelijk uit Friesland. Al vanaf dat ik een jaar of 4 ben ben ik bezig met gym/turnen. Zelf heb ik geturnd tot aan mijn 19e, helaas werd ik toen zwaar geblesseerd aan mijn knie en moest ik stoppen.

Op mijn 16e ben ik begonnen met assisteren bij lessen en op mijn 18e haalde ik mijn niveau 3 licentie en was ik officieel juf! Niet veel later kwam daar een niveau 4 licentie bij en had ik de hoogste scholing behaald die je kon halen! De droombaan die ik had vanaf mijn 6e heb ik toen behaald! Hoe gaaf is dat?
Inmiddels doe ik naast mijn werk nog wat bij een uitgaansgelegenheid, hier in Veendam.Froukje

en verder?

Ik ben gek van fotografie, woon inspiratie, diy, bewegen, afspreken met mijn vrienden en shoppen! maar je kunt me ook wel vinden in een goed boek, of een leuke film.

Ook heb ik een extreem uit de hand gelopen voorliefde voor kerst. Ik kan er niets aan doen, de sfeer, de spulletjes I love it! December zal dan ook voor mijn blog een maand zijn waar ik veel ga doen!

Nu ik alles een beetje op een rijtje heb qua leven, leek het mij leuk om een blog bij te gaan houden over alles wat ik doe als juf maar ook als persoon. Er zullen vaste artikelen komen, maar ook random artikelen over hersenspinsels etc. De onderwerpen variëren van sport gerelateerd of gewoon over mijzelf. Noem het op het komt er allemaal in!

Ben jij nu nog ergens nieuwsgierig over? Vraag het dan gerust, het kan zijn dat ik nog iets niet verteld heb wat jij graag wilt weten namelijk! Ik deel met liefde mijn antwoorden met jullie! 🙂

xx Froukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *