Gymnastics

When everything ends. Dankjewel

30 juni, de dag waar ik afgelopen maand veel naar aan het aftellen was.  De dag waarop een avontuur eindigt, waar ik zo onbezonnen ingesprongen ben. Een avontuur waarvoor ik veel heb moeten opofferen. En zoveel meer. Ik kan dit niet echt typen zonder te huilen. Want ja, ik heb het er gewoon moeilijk mee. Ik weet dat elke nieuwe baan het zelfde wel weer komt. Maar ja dit was de eerste echte club. En dat is nu klaar. Vandaag een artikel over mijn afscheid op mijn werk, een bedankje en met name een terugblik!

5 seizoenen geleden begon ik bij deze werkgever. Een fanatieke en enthousiaste juf was ik! Ik had maar een doel en dat was de top behalen. De meiden moesten wennen, maar ik weet nog goed dat het snel gewend was. De ene groep startte ik op, de andere groep was er al en bouwde ik uit. Ik had allemaal fijne mensen om mij heen en dat was enorm prettig. Toch komt aan al het goede een keer een einde. Iets wat bij mij tot op de dag vandaag nog best gevoelig ligt. Want ja mensen, vandaag is mijn laatste werkdag. En voor iedereen die vind dat je daar geen emoties aan mag koppelen; Rechts boven in zit een kruisje waar je op kan klikken!

Ik wil nog wat dingen kwijt die ik moeilijk vind om uit te spreken.

Bedankt,

voor alle leuke momenten, die we samen hebben beleefd. Ze waren mooi! Bedank voor alle energie die jullie gegeven hebben de afgelopen jaren. Ik voelde me altijd erg welkom. Bedankt voor het leren voor mijzelf op te komen, zonder jullie had ik dat nog steeds niet gekund. Bedankt voor het volwassen maken van mij! Een harde leerschool is toch vaak de beste. Bedankt voor het leren dat je niet iedereen kan vertrouwen, want zelfs de leukste mensen blijken een dubbele pet te dragen. Bedankt voor het opvangen toen ik hier ging wonen en bijna alles kwijtraakte wat me lief was. En hoewel het de laatste tijd voor mij, mede door mijn blessureleed, meer afzien was dan genieten, heeft het me wel enorm veel geleerd. Dankjewel!

Mijn sporters

Hoewel ik ze nooit de mijne mocht noemen, omdat het “de onze” waren. Zie ik ze wel degelijk als de mijne. Jullie waren geweldig. Naast het intens hard werken konden we Lachen, gieren en brullen! Veel hebben we met elkaar gedeeld. Doelen gesteld, behaald en verbeterd. Op het podium, samen op kamp en trainings- stages gehad. Meiden jullie zijn allemaal goud waard! Ik kan me oprecht niemand bedenken waarmee ik dit avontuur niet had willen beleven. Jullie zijn zulke geweldige sporters! Altijd het beste uit jezelf en iedereen om je heen willen halen! Elkaar helpen daar waar nodig en het volle vertrouwen in mij laten merken! Ik heb me door jullie altijd enorm gewaardeerd gevoeld!

Afscheid

Die grote familie die we gecreëerd hadden valt nu toch wel een beetje uit elkaar. Vele meiden gaan en dat is jammer om te zien, wel weet ik 100% dat jullie op een goed plekje komen. Ik ben enorm trots op jullie allemaal! Jullie zijn zo intens gegroeid de afgelopen jaren, ik ben super blij dat ik daar deel van uit mocht maken. Dankjewel!
Ik ga iedereen stuk voor stuk missen. Deze week is een en al emoties en ik kan weinig uitdrukken hoe ik me voel. Maar dat dit pijn doet is denk ik niet zo heel gek. Ik ben met vele van deze meiden op gegroeid. 5 jaar lang hebben we samen onze passie uitgevoerd in de sporthal!

Ode aan een paar gouden mensen:

Ik wil iedereen die weet hoeveel ze voor mij betekend hebben extra in het zonnetje zetten. Zonder jullie was het nooit zo leuk geweest. Ik kan helaas niet iedereen bij naam noemen, want dan zijn we zo 50 namen verder. Toch wil ik er een paar even in het zonnetje zetten: Sterre, Karin en Luuk. Mijn gouden (ex)collega’s en (ex)voorzitter, Jullie hebben me enorm veel geleerd in positieve manier! Dankjewel! Daarnaast heb ik naast jullie nog 3 zeer goede vrienden hier aan over gehouden en dat zijn Joyce, Eline en Sjoerd, dank voor al jullie steun! En voor alle anderen, weet dat jullie geweldig waren en ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog eens tegen komen!

Lieve mensen, het ga jullie goed! Bedankt voor alle voor en tegenspoed. Zonder jullie was ik niet de persoon geweest die ik nu ben! Dankjewel! Ik ga nu van mijn wel verdiende vakantie genieten! 

xx Froukk

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.