Coaching

Werk en privé gescheiden houden – hoe ik dat nu doe?

Bij mijn vorige baan begon mijn privé door mijn werk te lopen en andersom. Ik kon het niet meer zo goed scheiden en merkte dat het veel onrust gaf. Bij de nieuwe club probeer ik dat meer te scheiden, hoe dit gaat? Lees dan maar gauw verder!

Ritme

Ik ben begonnen met een ritme aanhouden, ik schreef hier laatst in DIT artikel al over. Dat ritme geeft me best veel rust. Ik doe op bepaalde dagen niet werk gerelateerde dingen en andersom! Ik merk dat het prettig werkt, ookal krijg ik soms niet alles af. Maar dat zorgt er juist voor dat ik op bepaalde dagen juist extra hard kan werken en dat is fijn!

De band met je turnsters

Soms merk ik dat ik ze te veel toe laat. Dan word het te persoonlijk en dan ga ik meestal naar andere meiden toe zodat ik het gesprek niet verder hoef te voeren.  Ik moet nog een beetje uitvogelen hoe ik die scheiding nog makkelijker maak zonder dat de lijn al een beetje aan het vervagen is.  But so far, behoorlijk beter dan bij de vorige club. De meiden vertrouwen je nog niet 100% but thats oke, want dat hoeft ook niet.

Band met je werkgever en collega’s

Die is op alle vlakken positief veranderd! Ik heb een goede band met beide, maar het is vooral goed gescheiden. Tot nu toe is de grens heerlijk en ik moet eerlijk zeggen dat het fijn is om thuis te komen en niet te moeten denken aan mijn werk. Het is een ontspannen huis en ik vind het fijn dat er een andere sfeer hangt. Ik kan er werken. Maar het is niet mijn werkplek zegmaar! 🙂 And I love it. Ik snap niet waarom dat niet eerder lukte!

Al met al gaat het best wel goed om alles te scheiden van elkaar. Soms sluipt er iets lastigs in, niet gek en heel normaal. Maar ja dat is ook een groeiend proces!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.