Wereldrecord handstand staan, wat een super gaaf initiatief!

Afgelopen weekend organiseerde DGC drachten het wereldrecord handstand staan! Is het ze gelukt? En wat vond ik ervan? Vandaag lees je er meer over!

Het was een heel geregel, want hopelijk kregen ze voldoende mensen om mee te doen. Het oude record stond op 399 mensen. Het streven was dat ze 600 mensen ondersteboven op de foto zouden krijgen tegelijkertijd. Een hele opgave maar super knap dat er mensen zulke initiatieven nemen. Uiteindelijk is het gelukt met 594 mensen die tegelijkertijd ondersteboven stonden!

Ik was er bij en het was zo leuk om zo intens veel enthousiasme te zien in het Thalenpark in Drachten! Geweldig wat is onze sport toch mooi! DGC heeft op het juiste moment dit aan getrokken en voor mijn gevoel was dit echt een boost die de sport nodig was! Positieve energie was iets wat het hele evenement uitstraalde!

Het is super leuk om te zien dat mensen er energie in steken om de sport zo’n warm hart aan te dragen. Elk positief geluid wat we kunnen creëren die kan worden gelinkt aan onze mooie sport is geweldig! Chapeau voor DGC!
Het is mooi om te zien dat er massaal mensen van heel noord Nederland langs kwamen om mee te doen met dit evenement! Super leuk!

” Een wereldrecord, we moeten meer van zulke acties doen!”

Hopelijk komen  er de komende jaren nog meer van deze gave evenementen van onze mooie sport! Ik heb er super van genoten en vond het geweldig om te zien dat iedereen zo veel samen lekker kon sporten op de prachtige dag! Het zou toch mooi zijn als we die positieve energie kunnen vasthouden!

Mocht je foto’s willen bekijken, ga dan naar www.facebook.com/my360turn
Hier heb ik al mijn foto’s gedeeld die ik gemaakt heb, misschien sta je er wel op!

Was jij er ook bij?

xx Froukk

One thought on “Wereldrecord handstand staan, wat een super gaaf initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.