Gymnastics

Welke sporten heb ik allemaal gedaan?

Zoals jullie weten ben ik een groot liefhebber van sport. Het is mijn hebben en houden en ik krijg er geen genoeg van! Ik blog natuurlijk vooral over turnen, acrogym en gymnastiek, maar vroeger (ja, de tijd dat de goudvissen nog achteruit zwommen om geen water in hun ogen te krijgen! Die tijd) Deed ik ook andere sporten! Vandaag vertel ik je er meer over! 


Aller eerst wil ik wel even vertellen dat wij als gezin altijd mega sportief waren, iedereen sportte en vond het ook echt leuk!

Zwemmen

Al vrij jong gingen we beginnen op zwemles, ik vond dat altijd super leuk en ging samen met mijn broer en heit vaak naar het zwembad! Zwemmen was een standaard activiteit als het buitenbad weer open was! We hadden een jaar abonnement en waren in de zomervakantie elke avond in het water te vinden! 

Ook qua zwemdiploma’s heb ik niet stil gezeten. Ik heb er namelijk 10! Het begon natuurlijk met diploma A, B en C. Maar daarna volgde ik al gauw 2 lessen per week, Plank springen en Zwemvaardigheid! Hier haalde ik in beide ook 3 diploma’s en als kers op de taart behaalde ik in mijn CIOS tijd nog een 10e diploma met Reddend zwemmen!

Korfbal

Dit heb ik een blauwe maandag gedaan, ik vond de bal eng en kwam al gauw tot conclusie dat dit misschien niet mijn sport moest zijn. Wel deed ik de Familie dagen mee, aangezien mijn broer en broertje ook korfbal deden. Wel kwam ik hier of met een gebroken, of met een gekneusde vinger vandaan. Dus is het maar beter dat ik dit niet door gezet heb!

Paardrijden

Het was een hype, ik vond het leuk! Begonnen op een manege en later prive les bij een vriendinnetje. Achter af gezien snap ik niet wat ik er zo leuk aan vond. Mijn verzorg pony Pandora was wel geweldig, maar zo leuk was het helemaal niet om te doen. Tegenwoordig vind ik het nog wel eens leuk om eens in het jaar een ritje te maken op het strand bijvoorbeeld. Maar daarna ben ik altijd erg blij dat ik mag douchen! 

Rare probeersels

Ik heb veel dingen geprobeerd, dans, voetbal, tennis maar al deze sporten deden me niets. Uit eindelijk vond ik mijn ei in turnen en acrogym! Ik ben blij dat deze sport mijn thuis is geworden en ben er trotser op dan ooit te voren! Het heeft me zoveel geleerd! 

Welke sporten heb jij allemaal uit getest? Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.