Weekview 39 – Solliciteren als zeehond?

De afgelopen week stond in het teken van ziek zijn. Ik begon gaande de week meer te lijken op een zeehond! Super balen, maar het werk ging gewoon door. De vakantie staat namelijk voor de deur en ziek zijn is geen optie. Ik heb verder nog best wat leuke exciting dingen mee gemaakt! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Maandag;

De dag begon met niet zo fit zijn. Mijn bed lag heerlijk en ik besloot vanuit bed te werken. Mailtjes te versturen via mijn mobiel werkt namelijk best goed! πŸ™‚
Eenmaal uit bed werd mijn lichaam er niet beter op. Beetje jammer. Maar het is niet anders! Lesgeven ging best goed en ik ben blij dat ik in de avond in mijn bed kan liggen! πŸ™‚

Dinsdag;

Vandaag heb ik heel veel gedaan, muziek bewerkt en blogs geschreven! Ik krijg mijn spirit een beetje terug! Daarnaast heb ik een hometour gefilmd. Tijd om te gaan editten en voice overen. Ik heb namelijk niet echt een stem op dit moment, ik ben zo intens verkouden. Niet best! In de avond heb ik een stukje oefening geprobeerd te maken, maar dat ging niet zo heel goed. Thuis ben ik gelijk mijn bed ingedoken!

Woensdag;

Vandaag heb ik in de ochtend lekker aan mijn blog gewerkt, het was een prima werkdagje en in de avond heb ik wel 2 artikelen kunnen schrijven πŸ™‚ Made me behoorlijk happy! Lesgeven ging goed, ondanks dat het hoesten steeds meer word. Het was de laatste les voor de vakantie en dan doe je natuurlijk iets leuks! Allemaal spelletjes met de kids! Het was fun! πŸ™‚

Donderdag;

Vandaag had ik wel mijn piek, het hoesten werd zo erg dat ik soms bijna stikte. Niet best. Mijn huis was zo’n puinzooi, dat ik al hoestend aan het opruimen ben gegaan. Niet zo’n succes to be honest! Maar he, that doesn’t mind. Want bij thuiskomst was Falco thuis! πŸ™‚

Vrijdag;

Vandaag moest er gewoon gewer

kt worden, dus uurtjes op mijn laptop waren wel gespendeerd om vervolgens te gaan lesgeven. Misschien had ik me ziek moeten melden. I KNOW maar bijna vakantie en dan ziek ik wel uit. Je merkt dat de meiden ook erg moe zijn en dat betaalde zich terug in de lessen. Vermoeide turnsters, toch hebben ze hard gewerkt! Oh en ik mocht Echte post is cool uitpakken om 00.00!!

Zaterdag;

Vandaag is de dag dat we veel te doen hadden en hoewel ik hoopte me beter te voelen, bleek dit helaas niet het geval te zijn. Ik ben net een Zeehond dus volgens mij kan ik wel gaan solliciteren bij Pieterburen. We begonnen de ochtend bij de Leen Bakker voor raamdecoratie. Om vervolgens naar de Ikea te gaan voor een kledingkast voor Falco.
Daarna moest ik lesgeven en heb ik (Met mijn zeehond hoest) 3 uur gedanst met de turnsters! Daarna was ik dood en heb ik heerlijk gechilld met Falco! πŸ™‚

Zondag;

Vandaag was een heerlijke vrije dag en omdat Falco morgen (Nu je dit leest vandaag) Jarig is. Ik had een kleine verrassing voor hem. Want om 11 uur kwam er wat visite om toch zijn verjaardag hier te kunnen vieren! πŸ™‚ Super gezellig! De rest van de avond keek ik outlander en vlogs, Oh en ik schreef 4 blogs af! Klaar voor de komende week πŸ™‚

Dit was mijn zeehond achtige week! Ben jij ook ziekig? Op naar mijn eerste vakantie van het seizoen!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.