Weekview 37 – Druk druk en heel veel liefde!

Allereerst mijn welgemeende excuses. Later in de weekview kun je lezen waarom ik er niet aan toegekomen was om deze eerder online te doen dan dat hij nu staat. Sorry, sorry, sorry! Ik had het nogal druk! Gelukkig is er nu een update en kun je lekker even weglezen! 🙂

Maandag:

Vandaag hadden Falco en ik een half jaar! 🙂 We besloten lekker te gaan lunchen bij van der valk en hebben daar enorm van genoten! Het was een lekkere lunch en daarna zijn we beide nog hard aan het werk geweest. Het was voor mij een normale werkdag en dat betekende in de avond ook lesgeven! Bij thuiskomst had Falco allemaal hapjes klaar staan en besloten we een film af te gaan kijken. Prima dagje zo!

Dinsdag:

Vandaag was de dag dat we alleen maar aan het werk waren, Ik was mijn werk mail aan het klaar zetten. En Falco was ook aan het werk. In de middag ging Falco weer naar huis, hij moest gewoon werken op woensdag en ik ging ‘s avonds lekker werken! 🙂 Top dagje.. Behalve dat “Afscheidnemen”

Woensdag:

Mijn leven is niet heel bijzonder op dit moment, ik ben vooral veel aan het werken. Het is de kunst om alles zo duidelijk mogelijk klaar te krijgen. Ik probeer structuur aan mijn leven te brengen (uitdaging) Maar dat kan pas echt in werking als het op het werk allemaal loopt! Niet erg, maar voor nu een beetje saai.

Na het lesgeven reed ik naar mijn moeder om vervolgens naar mijn oude basisschool juf te gaan om te knutselen! Super leuk en ik heb enorm genoten! 🙂

Donderdag:

Vandaag heb ik vooral veel met de bond gebeld. Ik kreeg steeds maar geen antwoorden maar we zijn inmiddels een stukje verder en heb ik halve antwoorden! Het is een begin! ‘S middags mocht ik naar de tandarts om gaatjes te laten repareren! Om daarna met een half verdoofd hoofd in de zaal te lesgeven, dat levert erg hilarische moment op kan ik je vertellen 😉

Vrijdag:

Vandaag moest ik weer heel veel doen en ik kan me nog niet echt een rust momentje gunnen. Ik was een beetje aan het stressen en dat werkte enorm op mijn zenuwen! Gelukkig kon ik na het lesgeven naar falco rijden om daar vervolgens om 00.30 in bed te duiken. Je moet er wat voor over hebben zeg ik dan maar.

Zaterdag:

UITSLAPEN! FINALLY! Dat had ik even nodig zeg maar! We hebben in de ochtend nog wat gewerkt op de laptop en zijn ‘s middags naar een verjaardag van de man van Falco’s zus gegaan. Daar zijn we tot ‘s avonds gebleven en dat was erg gezellig! We hebben enorm gelachen en ik was helemaal moe in de avond!

Zondag:

Vandaag werden we vroeg wakker aangezien Falco zijn ouders had belooft dat we ze naar het station zouden brengen. Die gingen op werk reis naar Israel! Daarna zijn we bij Coffee Lovers beland voor een ontbijt! En niet veel later zat ik alweer in de auto naar het noorden. Een reis van 3 uur is toch best pittig, ik kon in één keer door om een collega op te halen en naar de pizzaria te gaan om een “vergadering/ personeels uitje” te gaan doen! Het was gezellig en ik was blij toen ik ‘s avonds veel te laat thuis kwam. Ik was zo moe, samen met Falco keek ik Outlander op afstand en dook ik mijn bed in. Ik viel namelijk tijdens het typen van deze weekview al in slaap.

Op naar een hopelijk iets rustigere week! 🙂 hoe was jou week?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.