Weekview 33 – Verhuisd, wennen en mijn nieuwe werk! :)

De afgelopen week maakte mijn leven een omkeer, het was zo enorm wennen! Ik kreeg veel dingen om te verwerken en merkte dat ik overliep en opzoek was naar mijn automatische piloot. Enige probleem is dat door alle veranderingen die automatische piloot weg was.. Β Toch heb ik mijn week behoorlijk goed overleefd, nieuwsgierig hoe ik dit gedaan heb? Lees dan vooral verder!

Maandag;

Vandaag was Falco nog bij mij, enorm fijn, want mijn huis was een intense puinzooi nog. Dus de rust die ik kreeg kwam met name door hem. In de ochtend gingen wij samen naar het ziekenhuis. Ik moest voor controle! Als je wilt weten hoe dat ging: Klik dan hier! Daarna hebben we nog even samen tijd gehad. Ik heb dingen uitgepakt en we hebben heerlijk geknuffeld. Falco vertrok namelijk om een uurtje of 13.00 en dat maakte ons beiden toch wel sad. Ik zie hem pas volgende week vrijdag/zaterdag weer (a.s. voor als je het nu leest). In de middag ging ik naar de hal. de eerste trainingen stonden voor de deur en ik was enorm zenuwachtig. Iets wat niet nodig was, want het ging hardstikke goed! πŸ™‚

Dinsdag;

Ik werd wakker met enorme spierpijn! Oef, ik was even vergeten hoe lang ik stil gezeten had! Ik ging artikelen schrijven, spullen uitwerken van de trainingen en heel veel opruimen! Bijna alles is al uitgepakt! πŸ™‚ Dus Job done well! Ook ging ik eerder naar de zaal, ik heb daar wifi dus kon ik mooi spullen uploaden! πŸ™‚ Super fijn. Deze training ging ook prettig! πŸ™‚

Woensdag;

Vandaag een lange dag voor mij. Eerst lessen geven, meerdere groepen bij elkaar, dit omdat dit de juf van de recreatieve groepen buikgriep had. Super druk, maar leuke dag! πŸ™‚ In de avond had ik vergadering en ik was om 23.30 thuis. lange dag en uitgeteld op bed!

Donderdag;

Vandaag heb ik thuis dingen gedaan, artikelen geschreven en gezorgd dat ik eerder naar de zaal kon. Zo kon ik daar nog even artikelen online gooien zodat jullie weinig tot geen last hadden van het feit dat ik geen internet had. De trainingen gingen lekker en na de lessen kreeg ik complimenten van ouders en bestuursleden. Dat was iets nieuws, ik was die positieve vibe al een tijd kwijt en wist niet meer hoe dat voelde!

Vrijdag;

Vandaag ging ik boodschappen doen! Niet mijn favoriete hobby maar eten moet er ook komen! Eenmaal bij de jumbo aangekomen zag ik de vrouw van Post NL pakketjes uitladen. Ik ging mult op de gok checken of de mijne binnen kwam. Ja hoor! Mijn modem was binnen en ik wist niet hoe snel ik thuis kon komen! Eindelijk na een week weer Wifi! Super fijn! πŸ™‚ In de middag/avond heb ik les gegeven en eenmaal thuis kon ik eindelijk sinds maandag weer skypen met Falco! Made my day! πŸ™‚ In de nacht werd ik wakker met enorme keelpijn met als resultaat dat ik van 01.15 tot 04.30 wakker ben geweest. Thuis heb opgeruimd en uiteindelijk na een kopje thee weer te kunnen slapen!

Zaterdag;

De dag begon vroeg, ik was om 08.00 wakker. Kort nachtje, maar dat maakt niet uit! Thuis wat dingen gedaan en om 11.00 naar de zaal gegaan we hadden een relaxte training van 12 tot 15 en daarna reed ik naar mijn ouders om even een bakje thee met mijn heit te doen! Ik vervolgde mijn middag naar oostwold om mijn broertje aan te moedigen bij een korfbal wedstrijd! Hij had gevraagd of ik foto’s wou maken en so I did! (200 foto’s xD) In de avond door naar de opening van mijn moeders werk. Er zaten nieuwe eigenaars in die de boel grondig onderhanden namen! Het is prachtig geworden! πŸ™‚

Zondag;

Vandaag is een dagje dat ik podcast luister van Rachel brathen, blogje typ en dingen van mijn to do lijst weg werk! Ik zit lekker in mijn stoel, eet lekkere dingen en drink een glas baileys en een beker chocomelk! Prima dagje, ik begin te wennen en hoef niet meer in overlevingsstand! Mijn leven staat er goed voor en ik hou er van! πŸ™‚
Op naar de komende week! Waar structuur weer voorop staat! πŸ™‚

Hoe was jou week?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.