Weekview 28 – Verhuizen, thuis en rust!

De week is om! Eigenlijk was dit een prima weekje.. Voor dat we het over afgelopen week gaan hebben, Schrijf ik ook nog even over zondag, dat was namelijk super duper gaaf!!! Ik vloog van Limburg naar Wildervank. Hielp met verhuizen en had een speeldate. Maar er is nog meer gebeurd! Nieuwsgierig? Lees dan deze weekview verder.

Zondag;

Vandaag was het een spannende dag! Falco had het WMC of te wel, een soort wereld kampioenschappen binnen de muziek! Het was een lange spannende dag. Maar damn mensen, wat waren ze goed! Ze scoorden ver boven het doel van 85 punten! En met de prachtige scoren van 92,03 mogen ze zich 6e van de wereld noemen en beste van Limburg! Daarnaa zijn we met zijn allen het feest in gegaan en lagen we pas laat in bed! πŸ™‚ Mocht je hier meer over willen weten: Klik dan hier!

Maandag;

Vandaag begon de dag met heerlijk uitslapen! πŸ™‚ We waren beide brak en besloten om een lichte lunch te gaan doen. Daarna hebben we beiden nog iets voor onze blog gedaan en om 16.30 werden we alweer verwacht in het clubgebouw. We hadden buffet met muzikanten en aanhang met aansluitend een receptie! Het was super gezellig en we dronken heerlijke biertjes. Ook deze avond eindigde in een extreem late avond.

Dinsdag;

Vanmorgen vervloekte ik even de wekker.. Die ging namelijk rond 06.00, iets wat ik normaal niet erg vindt. Maar als je pas dik na half 3 gaat slapen, dan is mijn humeur niet echt “je van het”. Daar kwam ook nog eens bij dat het ook gelijk Falco en mijn afscheid was voor de komende dagen.. Falco moest werken en ik zou vertrekken naar het Noorden. Ik haat afscheid nemen en wij doen dit veel te vaak!! Eenmaal thuis dook ik op bed, even bijslapen. Om in de avond naar Joyce te gaan en te helpen met de verhuizing!

Woensdag;

Vanmorgen kwam ik om 10.00 bij Joyce om verder te verhuizen. Ik ging poetsen, stofzuigen, dweilen en de hele reutemeteut! De ene naar de andere lading kwam binnen en rond een uurtje of 15/16 waren we er wel klaar mee. Joyce en Robert gingen de kids van vakantie halen (Uurtje rijden). Ik had net schone kleding gehaald en dook er in bad. Om daarna nog even het hele huis te stofzuigen en de woonkamer te dweilen. In de avond nog even met Aron en de duplo gespeeld en daarna gauw naar huis!

Donderdag;

Vandaag moest ik vroeg naar de fysio, ik had al een week weer last van mijn rug en benen. Mijn fysio was dan ook niet echt te spreken, ze heeft me recht gezet en los gemaakt. Ik mocht gelukkig nog wel fietsen! 20 minuutjes! πŸ™‚ Made me a little bit happy! Daarna dook ik thuis mijn bed in. Ik was moe, en besloot in bed verder te werken voor mijn blog! Dat ging pretty goed!

Vrijdag;

Vandaag sliep ik uit, ik ruimde wat op in huis en deed wat voor mijn blog! In de middag had ik een speeldate met Aron om met de duplo te spelen! We begonnen met 3 spelletjes, waarvan Aron er 2 heeft gewonnen! Daarna met de duplo spelen. Samen patatjes eten en weer door. Ik was enorm moe in de avond en ging slapen om een uurtje of 23.00! Dat is zo intens vroeg voor mijn doen he!

Zaterdag;

Vandaag werd ik wakker om een uurtje of 10 en sprong bijna direct uit bed om aan de poets te gaan. Mijn huis was een puinzooi en ik kreeg mijn ouders over de vloer in de middag. Hierdoor besloot ik alles op te ruimen! Daarna was het hele huis weer rustig! Heerlijk! πŸ™‚ Het was een gezellige middag! We gingen lekker pizza eten en daarna heb ik in de avond nog even met Falco geskyped! Raar 4 weken is minder moeilijk dan minder dan een week! πŸ™

Zondag;

Vandaag is het ultieme blog dagje, Ik pak wat kleding in, blog een aantal artikelen en doe een workout! Prima dag zo vind ik! πŸ™‚ Ik heb lekker gekookt en het EK – voetbal toch nog een stukje van gekeken! Top wijven! Echt!

Op naar volgende week! De week dat ik een woning mag bekijken, naar Falco terug ga en samen met hem naar ROME ga!!!Β AWESOME! De weekview van die week erna is dus geen normale “weekview” maar een vakantieview!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.