Weekview 21 – Eindelijk weer een goede dag!

He mensen! Wat leuk dat je hier weer komt kijken! Het is maandag en ik ga je eens vertellen over afgelopen week! Het was namelijk best een toffe week als ik eerlijk mag zijn! 🙂 Er zijn veel leuke dingen gebeurd en ik hoop dat je er lekker voor bent gaan zitten! Want als je op lees verder klikt gaat het beginnen!

Maandag;

Vandaag is er weinig bijzonders gebeurd. De lessen werden gedraaid en ik ben lekker in huis bezig geweest met mijn blog en met schoonmaken. Ik heb verder vooral rustig aan gedaan, ik heb nog last van mijn lichaam en merkte dat ik die rust wel nodig had. Mijn lijf doet pijn en dan is rust opzoeken beter! Ik sliep helaas niet heel vroeg, mijn rug deed ‘s avonds best pijn. Gelukkig mocht ik die dag erna naar de fysio!

Dinsdag;

Ik mocht de dag beginnen met fysio, super mega fijn! Een beste massage! Dat was wel fijn. Ik moest de rest van de dag weer rustig aan doen en besloot eerst even een powernap te doen. Daarna heb ik nog even dingen gedaan en toen mocht ik naar de sporthal! Een super fijne training gehad! de show komt echt uit de steigers! Super tof! Daarna was ik super moe, ben ik lekker bezig gegaan met wat dingetjes terwijl ik op bed zat. Lekker relaxed!

Woensdag;

Vandaag mocht ik niet uitslapen, zoals ik dat normaal doe. Nee ik mocht sporten bij de fysio! Ik had er niet zo veel zin in.. mijn lichaam deed nogal pijn. Toch was de training super fijn! Ik heb hard gewerkt en merk wel dat mijn knie steeds meer stabieler wordt! Daarna nog 30 min gefietst op de home trainer! 13 km behaald dit keer! 🙂
Daarna heb ik even dingen opgeruimd en daarna lekker de zaal in. In de avond ben ik productief geweest voor mijn blog en lekker geskyped!

Donderdag;

Vandaag was de dag enorm chill, mijn fysio gaat vandaag op vakantie dus daarom had ik gisteren fysio. Hierdoor was ik deze dag vrij in de ochtend en ik besloot om 10.30 uit bed te gaan. Ik heb wat afgewassen en nog wat zaken geregeld In de middag waren de lessen als een speer!  De show is bijna af! En dat is voor 3 weken super super snel!! Enorm trots op de meiden!! En wat een top dag was dit. Heel fijn en prettig 🙂

Vrijdag;

Vandaag stond er een lange warme dag op de planning. De lessen gingen gemoedelijk en dat was super fijn. In de avond heb ik zelfs nog 2 sprongen gewaagd. Ik weet ook gelijk weer waarom ik moest stoppen.. Het voelt alles behalve fijn. In de avond bleef ik lekker lui op de bank liggen. Ik vond het wel even prima. Niet veel later ging ik slapen. Ik ben moe!

Zaterdag;

Ik was mooi met de wekker wakker, Stond op, ging ontbijten en viel weer in slaap. Thank god dat ik nog 2 wekkers had staan! De training was leuk, al merk je wel dat de productiviteit minder word omdat er heel veel gaan stoppen. Iets wat intens jammer is, maar ik aan de andere kant ook wel een beetje begrijp. Daarna ging ik de afwas afmaken en op naar Friesland lekker een weekendje bij mijn ouders!

Zondag;

Vandaag is het vaderdag en zoals elk jaar ga ik met mijn lieve papa naar AHOY Rotterdam! Lekker naar het NK om turnen en acro te kijken! 🙂 Dat is altijd enorm genieten! 🙂
Verder ben ik weer heerlijk bij mijn ouders op bed geploft. Maandag is er weer een dag!

Hoe vieren jullie je vaderdag? Laat het achter in de comments!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.