Gymnastics

Wedstrijd seizoen gaat beginnen..

Nog een aantal nachtjes, dan gaat het feest weer beginnen. De eerste wedstrijd staan voor de deur! Zijn de meiden er klaar voor en heb ik er zin in? Je leest er vandaag meer over!

Alle puzzelstukjes moeten nu bij elkaar komen, le moment supereme ofzoiets. Op papier zijn ze er klaar voor, de uitwerking is nog niet helemaal daar. Gelukkig hebben we eerst een oefenwedstrijd. Nog even de puntjes op de denkbeeldige IJ zetten. Tuurlijk gaat het niet altijd zoals gepland, toch zijn mijn meiden goed op weg! De grootste basis staat en de meiden werken zo intens hard!

Het is best bijzonderwaardig wat voor verandering er plaats heeft gevonden binnen onze zaal. Iets waar ik misschien nog wel het trots op ben, aangezien de meiden echt een mindset shift hebben gemaakt! Ze hebben enorme focus en dat is iets wat je een jaar geleden niet zag. Toen deden deze dames maar iets. Dus oefening maakt wel degelijk veel uit.

Zenuwen.
Niet alleen meiden hebben zenuwen. Ik heb ze ditmaal ook, want wat als het nu niet helemaal gaat zoals we gepland, getraind en geoefend hebben? Wat als blijkt dat er fouten gemaakt worden die niet hadden gemogen, fouten die ik had kunnen voorkomen? Ik denk dat ik wel 1000 maal extra het werkboek gelezen heb en eigenlijk is het enige wat wat er ” mis” kan gaan, de focus van de turnsters.

“Mentaal klaar voor een wedstrijd, het is elke keer weer spannend!”

Gelukkig pushen we de druk een beetje omhoog richting wedstrijden en vermoed ik dat de meiden mentaal het aan kunnen. Toch is de eerste wedstrijd wel even spannend! We zullen zien hoe het gaat, het hoofd doel is eigenlijk dat de meiden een positieve ervaring hebben met de wedstrijden!

Zijn jullie allemaal al klaar voor het wedstrijd seizoen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.