Travel

We gaan bijna op vakantie, ik ben er nog lang niet klaar voor

Voor het eerst in mijn leven ga ik vrij snel na mijn laatste werkdag op vakantie. Opzich leuk, want we gaan naar een toffe plek. Maar mensen ik ben hier nog lang niet klaar voor! Vandaag vertel ik je waarom..

Aller eerst gaan we naar Kroatië, super tof gaaf en alles om op te noemen, maar in mijn hoofd is er op dit moment alleen nog maar paniek! Ik ben er op recht nog niet klaar voor en ik snap er heulemaal niets van! Alles gaat volgens kannen en kruiken, toch ben ik er niet rustig op. Ik wil graag het huis schoon hebben van te voren. Falco is maximaal 14 dagen weg nog de komende 21 dagen. En ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen met alles.

Er moet een lijstje gemaakt worden wat we mee willen, koffers moeten gepakt worden. Er moet vooruit gewerkt worden voor le blog, voor mijn nieuwe bedrijf en voor mijn huidige werk. Daarnaast moet dus het hele huis nog gepoetst worden. Iets met een zomer schoonmaak en fijn voor als je thuis komt.  Voor mijn gevoel nog zo intens veel dingen te doen en geen idee hoe we dat in eigenlijk een kleine 7 dagen gaan doen.

” Vakantie moet eigenlijk gewoon heel relaxed zijn toch?”

aIk merk dat ik er onrustig van word en mezelf er tegen ga keren. Want voor mijn gevoel is dit iets waar niemand me mee kan helpen..  Dingen op het werk, zijn dingen die ik moet doen.  Dingen voor mijn blog en bedrijf zijn dingen die ik moet doen. In huis zal ik het grotendeels zelf moeten doen. Koffer inpakken zal ik grotendeels zelf moeten doen. Ik zit hoog in mijn prikkelbaarheid, puur omdat ik merk dat ik het niet echt kan bolwerken.

Herken jij deze vorm van stress ook voor je vakantie? Hoe ga jij er mee om? Deel je tips hier onder in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.