Other

Wat we kunnen leren van Outlander

As we speak zijn Falco en ik wederom begonnen aan onze favoriete serie samen, outlander is wat ons bij elkaar gebracht heeft.  Maar naast dat, brengt het me nog zoveel meer en ik ben van mening dat iedereen hier van kan leren!

Respect naar iedereen.
Als er iets is wat in outlander hoog in het vaandel staat, is het respect naar anderen wel.  Hoewel iedereen elkaar amper kan uitstaan, houden ze altijd respect voor elkaar en voor de humane regels. Iets wat wij in ons huidige leven wel wat meer mogen doen, elkaar respecteren en toelaten zonder gelijk iemand kapot te maken o.i.d. Respect betekend dat je elkaar in zijn of haar waarden laat.

Blij zijn met wat je krijgt
Soms zijn we enorm ondankbaar, iets waar we eigenlijk onmiddelijk mee moeten stoppen. Want er is niets zo zwak als ondankbaar zijn, als mens. Wij staan veel te weinig stil bij dat wat we niet hebben, in plaats van dat we stil staan bij dat wat we wel hebben. Dat laatste heeft immers veel meer waarde! We zijn in nederland veel te gehaast om goed te functioneren, blij zijn met wat je krijgt is dan ook uitermate

” Outlander, het perfecte voorbeeldleven”

|Liefde
De manier hoe liefde in deze serie geuit wordt is prachtig, ik meen het echt als ik zeg dat ik het tegenwoordig wel wat meer zo zou willen zien. Liefdevol, cozy en heerlijk! Kleine woordjes, gebaren en acties die we tegenwoordig minder doen. Want tegenwoordig doen we dit veel te weinig. Terwijl het een kleine moeite is.

Het leven is te mooi om deze kopjes minder te doen dan zou moeten. Outlanders is een prachtige serie, oog voor detail en leerzaam op vele vlakken.

Heb jij deze serie al eens gezien? Zo ja, wat vond je er het gaafst aan?

xxFroukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.