Personal

Wat ben je mooi!

Lieve jij, zo lief en klein. Lieve jij, zo mooi en fijn. Lieve jij, op deze grote wereldbol. Lieve jij, mijn hart slaat toch op hol. Ik ervaarde afgelopen week iets prachtigs en moest mijn gedachten toch even kwijt, mijn hart zit namelijk vol met liefde!

Lieve Max, Wat ben je mooi. Je bent niet eens van mij en toch kan ik niet anders dan vol liefde naar je kijken. Elke keer als ik je zie, smelt ik helemaal van binnen. Je bent zo klein, maar prachtig en puur. Ik kan alleen maar met lof over je spreken!

Je bent het kostbaarste bezit van mijn aller liefste vriendinnetje en ik mocht je zien in je eerste uurtjes. Je was zo vredig en mooi! Af en toe liet je even goed merken dat jij er ook nog was. Maar al met al was je vooral heel lief. Je sliep alsof je de marathon had gelopen, kroelde alsof je een wilde droom had en maakte lieve geluidjes alsof je iedereen iets probeerde te vertellen..

Ik had niet verwacht, dat je zelfs kon vallen voor een ander zijn of haar kindje.. Maar inmiddels weet ik wel anders! Want lieve Max, je bent prachtig!

Wat ben je mooi en prachtig!

Ik hoop dat je sterk wordt, een echte stoere bink. Hopen dat je de wereld een beetje beter zult maken, met je hart zo puur van goud. Je zult opgroeien met zo intens veel liefde om je heen, dat ik niet beter weet dan dat je het geweldig gaat doen! Nog fijner, ik mag er zelfs een klein beetje deel van uitmaken! Dat maakt me misschien nog wel het trotste ever!

Lieve jij, je bent zo mooi en prachtig! Ik kan uren naar je kijken en dan verveeld het nog niet! High five kereltje! Je bent geweldig!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.