Personal

Wanneer je ritme volledig wordt omgegooid..

Soms heb je periodes dat je vaak het zelfde ritme hebt. Ik had dat ook, maar zoals je leest schrijf ik had. Want mijn hele ritme is over de kop.. Wat er veranderd en hoe ik dit ga doen?

Je bent inmiddels vast nieuwsgierig, maar ik had echt een fijn ritme. Ik werd wakker om 08.30, deed een koffie en ontbijt en ging om 9.30/10.00 aan het werk met mijn blog en voor de club. ’s middags ging ik naar het lesgeven en daarna eten en chillen.

Daar gaat verandering in komen.

Ik heb namelijk een baan erbij. Een baan voor 24 uur in de week. Wat? waarom, dat zul je wel denken. Nou, een is om de ervaring, ik wil graag wat meer op mijn cv kunnen zetten. Ik wil werkervaring opdoen en mezelf technisch sterker te maken. Daarnaast zal er ook een nieuwe auto gekocht moeten worden, aangezien mijn Seat een beetje dood gaat. En ben ik aan het sparen voor een grote reis!

“Ritme om door een nieuwe baan!”

Maarja, nu gaat mijn ritme over de kop. En niet zo’n beetje ook. Ik ga namelijk van 25,5 uur naar 49,5 uur werk per week. Dat betekent ook, dat ik minder tijd heb voor mijn blog, voor het huishouden en voor mijzelf. Lastig, maar dankzij falco en mijn ouders komt het vast wel goed!

Ik zal goed mijn rust moment moeten inbouwen en wat vaker mijn regime los moeten laten. Ook zal ik op zondag goed mijn rust moeten pakken als ik geen wedstrijden heb. Je begrijpt dat ik dit wel moet doen om niet over te lopen, een uitdaging, maar niet onmogelijk.

Mocht je nog tips hebben voor zo’n heftig week schema, dan zijn al die tips wel welkom. Het zal pittig worden, maar ik vond mijn proef dag enorm leuk dus het komt vast goed!

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.