Intentions,  Personal

Wanneer 28 nog steeds minder leuk klinkt als 22.

Elk jaar schrijf ik mijzelf een “felicitatie” blog, over hoe mijn vorige “levensjaar” is gegaan. En ik kan je vertellen. Dit levensjaar was het jaar met de meeste groei op alle vlakken! Maar he, ik ben “oud” vind ik zelf 😉 hahaha.

Toen ik net 27 was, zat ik niet okay in mijn vel. Ik deed mij beter voor dan dat het ging en kon nog maar net mijn hoofd boven water houden.
In maart kwam de lockdown en om eerlijk te zijn was dat wel mijn redding dit jaar. Ik werd in een geweldige organisatie betrokken wat op dit moment ook mijn werk is. Die organisatie heeft mijn hele leven omgegooid op een positieve manier.

Zo heb ik geleerd dat fouten maken wel goed is! hoewel andere mensen mij behoorlijk wat jaren voorgehouden hebben dat fouten maken verkeerd is.
Ook heb ik geleerd dat enthousiasme echt aanstekelijk is en lieve kinderen er overal in Nederland zijn. Deze organisatie heeft mij laten zien dat ik tot veel meer instaat ben dan mij voorgehouden is en gaf mij de liefde voor de sport weer terug!

Ik leerde ook dat vriendschappen heel fragiel kunnen zijn maar zoveel meer waard zijn als je ze blijft voeden van 2 kanten. Er zijn ook heel wat vriendschappen bij gekomen die ik nooit had verwacht. En hoewel ik nu wel een mooi lijstje met namen kan doen, weet iedereen echt wel wie die mooie en belangrijke personen dit jaar geweest zijn. Zonder jullie had ik het niet gekund.

2020 was ook het jaar dat ik 2 periodes 2 ziekenhuizen intens bezocht hebt, de eerste voor mijn moederen die mocht vrezen voor haar leven. een paar maand voor mijn vader die een flinke smak had gemaakt en daardoor ook in het ziekenhuis belande. Wat ben ik dankbaar dat ze allebei weer gezond in het leven staan, ondanks sommige ongemakken na deze periode. Het bewijst maar weer dat ze zo sterk zijn dat niks ze er onder krijgt. Ik hoop maar dat mijn 28e levens jaar mij net zo sterk laat zijn.

Laten we hopen dat ik met mijn 28 jaar een sterker en bijzonderder jaar ga maken. Het jaar waarin ik nog sterker mentaal en fysiek wil worden en wil het tegendeel wil laten zien tegen iedereen die zei dat ik iets niet kon.

Iedereen die dit jaar mijn ondersteuning is geweest, Dankjewel, zonder jullie had ik het by far nooit gekund <3

Liefs, xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.