Clothing

Waarom mijn Adidas broek de beste broek op wedstrijden is!

Elke broek is anders, dat weet iedereen. En in mijn geval heb ik zelfs meer sportbroeken dan spijkerbroeken. Wat, hoe dan? ja, ik weet het. Laatst vertelde ik al over mijn favoriete legging. Maar vandaag vertel ik over mijn favoriete sportbroek!

In de training draag ik namelijk een legging, maar op wedstrijden draag ik het liefste een trainingsbroek. Dat lijkt toch even wat netter. Sinds een paar jaar heb ik  een fijne Adidas broek!

Adidas is een van de bekendste sportmerken die zijn opgestart in 1948, het van oorsprong Duitse merk heeft een zeer variabel maar ook gewild aanbod. Grappig feitje is trouwens dat de oprichter van Adidas en de oprichter van PUMA broertjes zijn, er is al jaren rivaliteit maar naar mijn mening heeft Adidas deze toch wel een beetje gewonnen.

“Adidas en Puma zijn eigenlijk een beetje familie”

Ik heb in mijn sport carrière al vele trainingsbroeken en leggings versleten, maar in totaal heb ik toch de meeste Adidas broeken gedragen en versleten. Maar deze die ik nu heb, die is gewoon perfect! Hij is flexibel (een grote must) en zit als gegoten. Niet te dikke stof, maar lekker dun en vooral een must dat hij ondanks de dunne stof niet doorschijnt! Hoe chill is dat!

Trainer zijn is natuurlijk geen baan met geldbomen in de tuin, dus elke maand een nieuwe Adidas broek aanschaffen is wat minder vaak een optie, maar als ik weer een nieuwe wedstrijd broek moet. Dan schaf ik er zeker weer eentje aan van dit merk!

“Maar een Adidas broek is toch het zelfde als elk ander merk?”

Tsja, ik heb vele broeken getest inmiddels, de een schijnt door. De ander heeft geen stretch etc. Het is het zegmaar net niet. Voor mijn werk vind ik het heel belangrijk dat een broek goed stretcht en niet doorschijnt. Je wilt er toch een beetje representatief bij lopen tegenwoordig (alles komt op de foto en film immers) en turnsters vangen zonder dat er stretch in je broek zit is natuurlijk vragen om moeilijkheden. In dit geval is deze broek is veel chiller!

“Maar ja, deze adidas broek. Zwart, stretch met zilveren strepen aan de zijkant is mijn ultieme favoriet. “

Eigenlijk best grappig als je er over na denkt, er zit namelijk super veel verschil in broeken. En ook in mensen natuurlijk. Ik vind het dus heel leuk om er over na te denken waar ik iets voor gebruik wat voor een ander echt alles behalve logica is! Het is eigenlijk best hilarisch, als je er over nadenkt..  Want dat ik deze broek van Adidas fijn vind, betekent niet dat jij deze net zo fijn vindt!

Ik ga dit artikel nu wel afmaken, hij is lang en ik vind dat het tijd is om te stoppen met typen in dit artikel. Ik hou van schrijven mensen, mocht dat nog niet duidelijk zijn!

Nu ben ik wel nieuwsgierig, hebben jullie ook een bepaald kledingstuk wat echt je favoriet is? Laat het weten in de comments hier beneden!

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.