Travel

Samen reizen? Waarom ik graag met Falco op reis ga!

Vandaag ga ik het hebben over het graag willen samen reizen met Falco, sommige mensen willen zelf de wereld ontdekken. Ik wil het allerliefste samen met Falco dit delen, samen op reis! maar waarom eigenlijk het allerliefste met hem? Vandaag vertel ik je de echte reden!

Falco en ik hebben nog maar 1 reis met elkaar gemaakt, best gek en niet extreem veel als je het mij zegt. Wel plannen we de volgende vakantie al, een plek waar we heel graag heen willen. Toch wou ik alleen ook wel naar deze plek reizen.

Samen kunnen wij de wereld aan!

Hoe afgezaagd het ook klinkt, zo voelt het wel. Ik heb het gevoel dat Falco en ik alles wel kunnen overwinnen. In Rome waren we een super goed team en heb ik geen een moment een gevoel gehad dat ik alleen wou zijn. Daarnaast hadden we in lastige situaties, de perfecte balans met helder denken! Het was goed om samen te kunnen relativeren met elkaar. Het is heerlijk om geweldige momenten samen te delen!

Niet meer alleen?

Maar wil je dan helemaal niet meer alleen reizen? Ik hoor het je denken. Ik zou het niet erg vinden om af en toe alleen te reizen hoor. Dat red ik prima, London ging ook super goed! Toch vind ik het niet erg om bijna niet meer alleen op reis te gaan, het is super gezellig met zijn twee. Al leer je alleen misschien wel meer mensen kennen omdat je met ze “moet” praten. Ik vind de momenten die je met elkaar kan delen heerlijk!

Falco en ik willen nog heel veel van de wereld zien en ik vind het heerlijk om met hem alles te gaan ontdekken. Rome was geweldig! we hebben genoten en ik vond het heerlijk om samen op pad te gaan!

Heb jij dat ook, dat je het liefst met één iemand de wereld gaat ontdekken? Of reis je toch liever alleen?

xx Froukk

Eén reactie

  • Kimberly

    Logisch hoor, ik vind het juist fijn dat je dingen kunt delen samen op vakantie. Zelf zou ik daarom ook niet snel alleen op vakantie gaan en ga ik graag met Patrick weg. Tegenwoordig uiteraard met Evi ?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.