Product reviews

Waarom geven we allemaal zo’n f*ck?

Wat als iemand wat van mijn vind? Wat als ik het niet goed genoeg zal doen voor een ander? Wat zou hij of zij hier van vinden? Allemaal vragen die wij ons tegenwoordig afvragen, maar waarom maken we ons er zo druk over? Waarom geven we allemaal zo’n f*ck?

Ik heb het boek inmiddels uit, maar de reden voor dit artikel is vooral omdat ik het boek: ” De edele kunst van not giving a f*ck” heb gelezen. Een boek die je toch wel even op je plek zet, want damn wat geven wij veel om dingen. Het boek maakt je echt duidelijk over wat soort dingen je nu een f*ck geeft, maar eigenlijk niet zou mogen kunnen!  Maar waarom doen we dat?

Imago schade?
Imago schade is een van de grootste reden, we zijn bang dat we niet aan anderen hun zicht op ons imago voldoen. Terwijl de enige die zich iets mag aantrekken over zijn/haar imago is de persoon zelf! We moeten dus eigenlijk geen f*ck geven om wat iemand anders van je vindt! Dat is veel prettiger aangezien je alles dan voor jezelf doet!

Je imago zou je weinig moeten boeien, jij bent per slot van rekening de persoon die gelukkig moet zijn. En je kunt mij niet vertellen dat je er gelukkig van wordt als je alleen maar met je imago bezig bent. Want dan please je anderen en geef je dus een f*ck om wat zij vinden! Beetje verdoen van je tijd dus!

” Waarom altijd maar een f*ck geven?”

Daarnaast legt het boek je ook uit waar je wel een f*ck om moet geven, want er zijn ook een aantal dingen waar je wel degelijk een f*ck om moet geven! Zoals bijvoorbeeld je familie, maar niet de zeikende of zeurende dingen.

Ik ben erg blij dat ik het boek heb gelezen, het heeft me best wel een andere kijk op het leven gegeven! Heb jij dit boek al eens gelezen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.