Personal

Voor jezelf kiezen, het is niet altijd makkelijk.

Soms kom je in een situatie dat het allemaal niet even makkelijk is. Je moet dan voor jezelf gaan kiezen, niet gemakkelijk maar wel verstandig. Toch merk ik dat ik in zo’n lastige situatie zit. Zonder al te veel te vertellen probeer ik je even mee te nemen in wat ik lastig vind aan deze situatie.

Niet alles in het leven is leuk, zo merk ik op dit moment ook dat ik in een situatie zit waarbij het niet allemaal lekker gaat.
Ik krijg er stress van, fysieke ongemakken zoals ziek zijn en enorm verkouden zijn en ik merk dat mijn slaap en eetlust aanzienlijk minder zijn. Toch trek ik nu pas aan de bel.. Terwijl deze klachten al echt een dikke maand bezig zijn.

Waarom koos ik niet eerder voor mijzelf? Ik kreeg de seintjes toch vrij duidelijk doorgegeven van mijn lijf.
Hoe kon het dat ik weer anderen voor mijzelf neerzet, hoezo had ik dit wederom niet door?
Het is elke keer weer het zelfde en toch loop ik weer tegen de lamp.

Maar goed, inmiddels was ik dus tegen de lamp gelopen..
Iets waarbij er bij mij er een knopje om ging. Want het ging gewoon weg niet goed en toch vind ik het dan lastig om een keuze te moeten maken.  Want ik ben namelijk bang dat ik anderen kwets of teleurstel. Het is namelijk niet in mijn natuur om anderen achter me te zetten, ik doe dat bijna nooit.

” Voor jezelf kiezen, het is zo geen normale actie!”

Dankzij Falco en mijn ouders weet ik nu wel zeker dat ik een verstandige keuze maak. Ik vind het lastig, maar ik denk dat op lange termijn dit wel beter is. Mijn eigen lijf gaat toch voor in alle opzichten en ik ben toch wel blij dat ik op dit moment deze verstandige keuze ga maken. Het is een lastig maar een goed proces!

Wordt vervolgd..

Heb jij wel eens een situatie gehad dat je niet voor jezelf koos?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.