Travel

Voor het eerst samen op vakantie? Waar kijk ik tegen op?

Afgelopen week was ik heerlijk bij Falco, naast dat we er super enorm van genoten was het van te voren wel spannend. Voor het eerst zien we elkaar meer dan een week en eigenlijk voelt het als de ultieme test. Want kunnen we wel zo lang achter elkaar bij elkaar zijn? Zeker met het oog op onze toekomende vakantie.. Want, gaat dat goed? Vandaag deel ik met jullie een aantal factoren die me wel aan het denken zetten..

We hebben geboekt voor een week Rome, iets wat in eerste instantie natuurlijk super gaaf is! 🙂 Toch brengt het bij mij een beetje spanning mee, waarom? Lees vooral verder!

24/7 op elkaars lip?

Hoewel ik het op dit moment ook ervaar, we zien elkaar de hele dag. Het is nu best even fijn een momentje voor mijzelf te hebben (Falco heeft repetitie). Maar hoe doen we dat als we straks in Italië zijn! Overleven we het dan om 24/7 bij elkaar te zijn? Of worden we op den duur knetter gek van elkaar? Het is toch een klein beetje eng, ook al denk ik dat we er wel een manier op vinden!

Mijn angst voor vliegen

Zoals jullie in mijn vakantieview hebben kunnen lezen was de terugvlucht uit Londen nou niet echt mijn favoriet. Ik had alleen maar turbulentie en vond het doodeng! Ik kijk dus enorm op tegen het vliegen! Gelukkig zit Falco naast me en zitten we vrij vooraan. Dat helpt enorm, maar toch vind ik het nog best wel spannend!

Een week

Ik heb me van te voren enorm druk gemaakt over het feit; hoe lang ga je samen op vakantie, de eerste keer? De een zei 3 weken de ander 4 dagen. Uiteindelijk hebben Falco en ik gekozen voor 1 week van 7 dagen. Iets wat me deels een beetje beangstigt. Maar aan de andere kant, als we deze week het kunnen zal het op vakantie ook wel helemaal lukken! 🙂 Dus waar maak ik me eigenlijk druk om!

Kijk jij ook ergens tegen op de eerste vakantie met je lief? Laat het weten in de reacties!
xx Froukk

2 reacties

  • Maureen

    Wij zijn door mijn school in die 2 jaar dat we samen zijn nog niet op vakantie kunnen gaan. Aangezien we al samenwonen sinds dat we 10 maanden samen zijn maak ik me er niet druk om. We redden dit ook dus ja 🙂

    Jullie gaan die week vakantie echt wel overleven samen 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.