Thoughts & Tips

Vlucht route.

Ik zag je lopen, maar kreeg geen kans. je was weg voordat ik het door had. Jammer wel, ik wou namelijk vragen hoe het met je ging. Vandaag deel ik even een gedachtenspinsel van afgelopen weekend!

Koos je een vlucht route, vluchte je weg voor mij? Ik heb geen idee in ieder geval. Want toen ik je weer zocht was je al gevlogen.

Je zag er goed uit, dat kon je zien, maar daar was alles wel mee gezien. Je schepte een paar dingen op je bord en vloog weg. Alsof je bang was.. Was je bang voor een confrontatie? Bang dat ik iets naars zou zeggen oid? Dan kan ik je geruststellen. Ik doe dat namelijk niet, ik ben oke met wat er gebeurt Dat stukje heb ik allemaal los kunnen laten. Ik neem je niets meer kwalijk.

Het is goed zoals het is. Ik heb er veel van geleerd en ben juist nieuwsgierig naar je. Hoe het met je gaat en wat je allemaal doet, maar het voelde dit keer of je vluchte. En dat neem ik je niet kwalijk, na alles wat er gebeurd is. Snap ik dat prima, toch had ik stiekem gehoopt dat het anders zou zijn.

— —

” Een vlucht route, is niet altijd nodig!”

— —

Zomaar een gedachten gang van mijzelf, afgelopen weekend. Misschien leest het wat heftiger dan dat het is. Er is niets ernstigs aan de hand, ik kwam alleen een oude bekende tegen. En ik had me deze ontmoeting een beetje anders voorgesteld.

Maar ja, dat gezegd hebbende, Lieve lezer. Mocht je zover gekomen zijn. Dan hoop ik enorm dat je een tof weekend hebt gehad. En vooral ook dat komende week enorm gaaf gaat zijn! Probeer eens uit je comfort zone te stappen en iets te doen wat je stiekem heel eng vindt.

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.