Travel

Vliegen en vliegangst, ik geef je tips!

Ik ben er geen fan van, toch zit ik op dit moment in het vliegtuig. Mijn maag zit op de plek van mijn blinde darm en bij alvleesklier zit haast in mijn longen, maar so far so good! Ik heb het overleefd en vandaag deel ik je mijn tips!

Ik had ooit in Londen een onprettige ervaring en dat zit me nog steeds dwars. Maar het wordt beter! Inmiddels heb ik oorpijn en begint mijn hoofd te kloppen. Want naast dat ik vliegen gewoon eng vind, is mijn hoofd er ook niet echt een grote fan van.  Oorpijn, hoofdpijn, last van mijn neus en keel. Jup I got it all. Wat ik er aan doe? Ik geef je tips!

– Snoep!
Hoewel ik geen voorstander ben van snoep, tijdens vliegen is snoep mijn leven! Snoepjes kauwen of zuigen is een zeer relaxte en lekkere manier om je oren te kalmeren. Ze ploppen wat makkelijker, dan zonder. Plus het houd me bezig 😉 Lucht belletjes maken met kauwgom is een welkome afleiding zullen we maar zeggen!

– Podcast zijn life safers!
Op dit moment luister ik naar “From the heart” van rachel brathen. Zij heeft zo’n heerlijke kalme stem, ik ontspan er normaal al mee, dus nu helpt dat enorm!  Ze praat over prettige dingen en dat helpt enorm.  Mocht je niet van podcast blij worden dan kun je ook gewoon muziek luisteren, werkt voor jou misschien net zo goed! Mijn voorkeur gaat uit naar podcast omdat je dan echt luistert!

” Ik vraag me af of ik vliegen ooit fijn ga vinden!”


– Spelletje op je telefoon
 
Dit keer ging ik helemaal de mist in, ik had namelijk alleen maar spelletjes op mijn mobiel, waar ik internet voor nodig was! Ships. niet goed, zeker niet goed. gelukkig had ik nog een spel op mijn macbook en besloot ik dus dat spelletje te gaan doen. En ik zal je vertellen, hoewel schaken voor mijn gevoel enorm saai is, vond ik dit eigenlijk wel erg leuk!

Wat doe jij om een vlucht te overleven?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.