Travel

Vakantieview – Londen day two!

Zoals jullie allemaal weten ben ik van 20-23 feb naar Londen geweest. Ik heb me voor genomen om de komende weken een reeks van artikelen te publiceren die ik in Londen heb geschreven. Te beginnen met de “weekview” versie per dag! Of te wel een vakantieview! Want alleen op vakantie brengt zo wat struggles met zich mee. Nieuwsgierig naar mijn belevingen in Londen? Elke Zaterdag zal er de komende periode een artikel online komen dus je kunt lekker weglezen 🙂


Mocht je dag 1 nog niet gelezen hebben, die lees je HIER!

De ochtend begon best vroeg, ik zat namelijk om 8.30 Engelse tijd aan mijn ontbijt! (hé dat rijmt 🙂 ) Daarna besloot ik gauw er op uit te gaan! Eerst opzoek naar de trein, want vanuit Forest Hill moest ik eerst naar het metro station komen voor dat ik naar Kings Cross station kon reizen! Ik wou namelijk als eerste naar het Harry Potter plekje in Londen. Het treinstation waar je op de foto kunt en door de winkel kunt gaan! 🙂
Daar eenmaal aangekomen stond er een beste rij, ik besloot lekker in de rij te gaan staan en te wachten op mijn beurt!

Op weg naar the Big Ben!

LondenNa de foto heb ik in de winkel geshopt, een sjaal van Gryffindor en een doosje Smekkies in alle smaken! Ik wou eerst ook een toverstaf kopen, maar die was 28 pond en je kun er verder niets mee. Dus besloot die maar niet te kopen en ben ik door gegaan naar de Big Ben en the Londen eye! Gaaf om te zien van buiten! de rest van de dag heb ik vooral veel gewandeld, chocomel gedronken en lekker gegeten. Het was een chille dag en ik genoot er enorm van om naar mensen te kijken!
Op den duur kwam ik bij een leuk eettentje terecht en at ik heerlijke spaghetti! 🙂 Ondertussen schreef ik een blogje en merkte ik dat het schemerig werd. Ik slenterde nog even door maar besloot al gauw de metro terug te pakken om daar in Forest Hill te gaan eten!

Lekker een glas wijn en een goed bord eten! 🙂 Ik heb genoten! Eenmaal op de slaapkamer ben ik gaan liggen en viel ik vrijwel direct in slaap!

Op naar een nieuwe dag!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.