Travel

Vakantieview – Londen day Three!

vakantieviewZoals jullie allemaal weten ben ik van 20-23 feb naar Londen geweest. Ik heb me voor genomen om de komende weken een reeks van artikelen te publiceren die ik in Londen heb geschreven. Te beginnen met de “weekview” versie per dag! Of te wel een vakantieview! Want alleen op vakantie brengt zo wat struggles met zich mee. Nieuwsgierig naar mijn belevingen in Londen? Elke Zaterdag zal er de komende periode een artikel online komen dus je kunt lekker weglezen 🙂


Heb je dag 1 en 2 nog niet gelezen? Klik Hier! voor dag 1 en Hier! voor dag 2.

Vandaag begon de dag weer met een lekker ontbijt! De mensen die dit hotelletje/B&B runnen zijn echte verhalen vertellers, ik kreeg de grootste verhalen voorgeschoteld en kon er erg van genieten zoals dit verteld werd!
Eenmaal op pad besloot ik naar Piccadily circus te gaan en een cafeetje op te zoeken met wifi om te kunnen bloggen. Na wat zoek mogelijkheden vond ik er eindelijk eentje en hier heb ik dan ook een aantal uren gespendeerd!
Na een stuk of wat artikelen en een paar koppen chocomel en een lekker hapje besloot ik weer aan de wandel te gaan! Ik kwam uiteindelijk uit bij oxford circus en kon mooi gaan shoppen!

Mini-shoplogje

Geen foto’s maar wel verhalen! Ik heb een truitje gekocht die wat oversized was. en een blousje bij de H&M Ook ben ik bij lush geweest en heb hier wat fijne producten ingeslagen! 🙂 Ik hou van lush! Lekker vegan en heerlijke geuren! Ik vind de Lush winkel echt een verademing en voel me daar enorm thuis! 🙂

Na dat ik lekker wat winkeltjes van binnen had bekeken besloot ik terug te lopen naar Piccadily circus en een kaartje te kopen voor de film 50 shades darker. Ja ik weet het ik heb de film al gezien, maar ik vond het een toffe film en het leek me gewoon lekker ontspannen om in Londen naar de Bios te gaan.
Ik had nog dik een uur voordat ik naar de film kon en besloot een pizza te eten tijdens het wachten.

De film was goed, de zaal nog beter. Maar dat zie je in de video 😉
In de avond ging ik nog even terug om een drankje te doen bij het eetcafe waar ik gisteren ook zat. Daarna ging ik lekker naar mijn kamer om een film te kijken en te gaan slapen. Ik was moe maar voelde me intens gelukkig! 🙂
Top dagje was dit!

Volgende week de laatste vakantieview op zaterdag!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.