Travel

Vakantieview – Londen day one!

Zoals jullie allemaal weten ben ik van 20-23 feb naar Londen geweest. Ik heb me voor genomen om de komende weken een reeks van artikelen te publiceren die ik in Londen heb geschreven. Te beginnen met de “weekview” versie per dag! Of te wel een vakantieview! Want alleen op vakantie brengt zo wat struggles met zich mee. Nieuwsgierig naar mijn belevingen in Londen? Elke Zaterdag zal er de komende periode een artikel online komen dus je kunt lekker weglezen 🙂

Vandaag is de dag dat ik naar Londen ga vertrekken. De wekker gaat veel te vroeg en om 6.00 zit ik al met Rinette in de auto. Het is een rit van ongeveer 1,5 uur en we hebben de grootste lol in de auto. We zijn zonder tomtom heen gereden en daar waren we natuurlijk enorm enthousiast over! Maar eenmaal aangekomen op Schiphol moest Rinette me dan toch echt verlaten.

Ik werd al gauw naar de douane geloodst. Hier werd de koffer controle en paspoort controle uitgevoerd.
Alles was goed en ik mocht lekker gaan wachten op Schiphol. Maar al gauw kwam ik er achter dat ik niet zo lang hoefde te wachten want mijn vlucht was een beetje vervroegd! Hierdoor moest ik al naar mijn gate en kon ik daar wachten.

Spanning

We mochten gaan vliegen en ik vond het enorm spannend! Gelukkig zat ik naast een toffe man waar ik goed mee kon praten. hierdoor was het minder erg dan ik dacht!
Eenmaal in Londen aangekomen moest ik wel even bekomen van de vlucht. Door de spanning had ik weinig gegeten en was ik erg leeg. Na wat eten ben ik aan de slag gegaan met een OV kaart. Dit was zo klaar en ik kon op trip naar mijn hotelletje..

Het reizen met de metro en stuf is makkelijk maar niet mijn ding ben ik inmiddels tot de conclusie gekomen. Het was fun, maar dat zou ik niet voor een vaste tijd willen doen. Toen ik eenmaal in het juiste stadje was aangekomen, kwam ik er al snel achter dat er een fout was gemaakt. Ik belde de Neckermann en zij gingen voor mij uitzoeken wat er gebeurd was. Na heel wat uurtjes gewacht te hebben kreeg ik gelukkig het goede adres en kon ik daar met de bus heen reizen. Het was gelukkig maar 10 minuutjes met de bus!

Eenmaal aangekomen kwam ik in een lief klein B&B hotelletje van 2 oudere mensen. Super lieve mensen, enorm behulpzaam. Ik ging vrijwel gelijk slapen, ik was intens moe de avond. Want jongens wat een indrukken heb ik gemaakt! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nu al geweldig vind in Londen! Wat een mooie mensen en een geweldig leven hier! 🙂 Op naar morgen 🙂

Volgende week zaterdag zul je deel 2 lezen van mijn Londen verhalen! 🙂 Stay tuned!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.