Travel

Vakantieview – Londen day four!

Zoals jullie allemaal weten ben ik van 20-23 feb naar Londen geweest. Ik heb me voor genomen om de komende weken een reeks van artikelen te publiceren die ik in Londen heb geschreven. Te beginnen met de “weekview” versie per dag! Of te wel een vakantieview! Want alleen op vakantie brengt zo wat struggles met zich mee. Nieuwsgierig naar mijn belevingen in Londen? Elke Zaterdag zal er de komende periode een artikel online komen dus je kunt lekker weglezen ?

Mocht je mijn andere verhalen van Londen nog niet gelezen klik dan hier:
Dag 1, Dag 2 of Dag 3!

De dag begon vroeg, Ik stond om 7.00 op, zorgde ervoor dat ik alles zover mogelijk kon inpakken.. Daarna schoof ik aan voor mijn laatste ontbijtje. De eigenaren waren zowaar een beetje sip dat ik alweer moest gaan. Ik zelf was ook helemaal niet goed gemutst hierover 😉 Ik ging bepakt en bezakt naar het centrum om opzoek te gaan naar een museum. Na heel wat routes te hebben gelopen kwam ik aan bij de Lush winkel en gaf ik de moed op om nog verder te zoeken. Ik liet me bij Lush verwennen en kreeg zelfs iets cadeau! 🙂 Fijne dingen!

Daarna besloot ik door dat het weer zo slecht was om toch maar richting het vliegveld te gaan reizen. Ik vertrok vanaf Gatwick, een vliegveld wat iets lastiger is te bereiken. Ik kan je vertellen dat dit misschien wel een van de grootste uitdagingen was! Gelukkig kon ik onder het genot van een vegan broodje en een vegan chocomel al gauw de goede trein vinden!
Eenmaal in de trein was het zo’n half uur reizen. Door windstoten is dit zo’n 50 minuten geworden. Ik voelde me op mijn gemak in Londen en miste het al voordat ik überhaupt weg was!

Vliegveld

Eenmaal op het vliegveld aangekomen moest ik mijn koffer inchecken en was het even passen en meten qua bagage. Uiteindelijk is dat gelukt en kon het wachten beginnen! Ik had een oplaad paal gevonden en besloot lekker een film te kijken op het vliegveld onder het genot van eten en drinken 🙂
Na een uurtje raakte ik aan de praat met een meneer van Cuba en een mevrouw die uit Ierland kwam! Super leuke gesprekken gehad met deze mensen 🙂

De tijd vloog om en het was tijd om naar mijn gate te gaan. Door het weer hadden we vertraging maar er waren veel Nederlanders dus het was erg gezellig! Eenmaal in het vliegtuig bleek al gauw dat we niet gingen opstijgen. Het vliegtuig verlaten was ook geen optie, dus mochten we blijven zitten.
Na dik 2,5 uur wachten in het vliegtuig gingen we eindelijk stijgen. De storm had nog al wat voeten in de aarde, hierdoor was er op Schiphol een crash gebeurd en duurde het veel langer om weg te mogen.
De vlucht was vol met turbulentie en zeer onprettig. Ik was dan ook blij dat ik veilig op de grond stond en samen met mijn vader naar huis kon.

Mijn vakantie zat er op en ik ging het enorm missen. Toch ook wel een beetje fijn om thuis te zijn!
De komende weken komen er nog meer artikelen over reizen online! Dus houd de zaterdag goed in de gaten!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.