Travel

Vakantieview 29 – Op naar Rome

Jaaaaaa! Een vakantieview, eindelijk weer! 🙂 Deze week gaan Falco en ik naar Rome op vakantie! Heerlijk genieten in Italië! We kijken er enorm naar uit! Maar de week begint helaas nog niet in Rome, maar wel hebben we leuke dingen gedaan! Nieuwsgierig? Lees gauw verder!

Maandag;

Vandaag pakte ik de laatste spullen in om in de morgen te vertrekken naar assen. Ik had hier een bezichtiging van een nieuwe woning en was dood zenuwachtig! Ik wil graag verhuizen en ik hoopte dan ook dat het in een keer raak zou zijn! De woning was mooi en ik werd er blij van. Ik kon heel blij de auto instappen. Want 1 september krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning! 🙂 Super blij! 🙂 Daarna kon mijn tocht naar Limburg beginnen. Een lange enthousiaste rit! Eenmaal daar hebben we het in de avond gevierd met vrienden! Ik was blij dat ik dit samen met Falco kon vieren! 🙂

Dinsdag;

Vandaag stond in het teken van bloggen, gezellig doen en ontspannen. Prima dagje waar weinig gebeurd is. We gingen wokken in de avond (Vaste prik) en hebben heerlijk ontspant nog! Wel had ik in de avond een mentaal dipje, maar dat was dankzij Falco vrij snel over!

Woensdag;

Vandaag zijn we begonnen met koffer inruimen! Want ja, je moet wel genoeg mee 🙂 Daarnaast had Falco voor mij de kapper gebeld, iets waar ik een enorme hekel aan heb. Maar het was nodig! Eenmaal terug van de kapper was bijna de hele familie bij Falco thuis en het was enorm gezellig! Samen eten, lachen en genieten! In de avond nog wat laatste dingen inpakken en daarna vroeg slapen! De wekker zou donderdag nogal vroeg gaan!

Donderdag;

Oef. De wekker ging om 6.00 aangezien wij om 7.00 moesten rijden. We zouden vliegen om 10.30! We waren gelukkig mooi op tijd en het was niet druk op het vliegveld in Keulen!(Vliegen daar was goedkoper en dichterbij dan schiphol). Eenmaal richting de gate merkte ik de spanning omhoog gaan. Ik was na mijn terugvlucht van Londen toch nog wel erg bang! (lees hier waarom!) Gelukkig sleepte Falco mij er doorheen en ging het eigenlijk best goed! Eenmaal aangekomen moesten we nog ongeveer een uur reizen om bij onze Airbnb te komen. Niet erg, maar wel warm! Toen we bij de Airbnb waren gekomen, bleek het super lief en cute te zijn, een soort mini appartementje waar je een kamer deelt. Heel knus en lief! 🙂 In de avond hebben we heerlijk gegeten en daarna zijn we enorm moe op bed geploft!

Vrijdag;

Onze eerste volle dag in Rome, we hadden grootse plannen! We zijn naar de Trevi Fontein geweest, het Pantheon, Piazza Navona. Ook hebben we de opgravingen bekeken en intens lekker gegeten die dag! Mensen, het leven is mooi en ik deel het met de aller leukste, liefste en meest geweldige man die ik ken! 🙂 The good life zeg maar!
Oh en mocht je nieuwsgierig zijn? Er zullen een aantal PLOGS (picture blogs) verschijnen na onze Rome reis. Dus don’t worry! Je krijgt nog veel te zien 🙂

Zaterdag;

Vandaag sliepen we een beetje uit, vertrokken we wat later en liepen we dichtbij naar het ontbijt. Damn, verse chocolade croissants! LOVE IT! zo lekker! Daarna zijn we richting het Colosseum gegaan. Mega gebouw! Damn.. De rijen waren in mens en we besloten alleen een rondje er omheen te doen. Vervolgens met de Metro naar Spagna, de Spaanse trappen! Heel mooi! En Lekker warm.. Enige minpuntje hier waren de rozen verkopers.. Damn op den duur reageerde ik op eentje met het volgende: “I steek that rose up your ass!” Iedereen om mij heen lachen natuurlijk.. Want ondanks dat het niet perfect engels was, was het natuurlijk goed te verstaan!
In de avond zijn we heerlijk romantisch uit eten geweest aan het water! Ik droeg hier zelfs een jurkje (best uniek, denk dat dit de 2e keer was dat ik hem aan had!)

Zondag;

Vandaag hebben we heerlijk uitgeslapen! 🙂  vervolgens het ontbijt gemist en heerlijk ontspannen! We zijn aan het slenteren geweest en in de avond naar een leuk eettentje, op aanraden van Robin, geweest! Rustig dagje☺️

Dit was de week alweer! We mogen nu nog een paar dagen genieten van Rome! Op naar volgende week zeg ik! 🙂

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.