Personal

Turntrainster als baan..

Wat heb je naast turnen als baan? Hoe kom je dan rond? Is dit echt het enige wat je doet? Zomaar een aantal vragen die ik best vaak krijg, soms vind ik het best vervelend die vragen te krijgen. Want is het nu echt zo gek dat ik turntrainster ben?

Uit de hand gelopen hobby
Het begon als een uit de hand gelopen hobby, ik trainde echt mega veel uren en vondt het heerlijk om elke dag in de sporthal te staan. Gek genoeg is daaraan helemaal niets veranderd! Hoewel ik het fysieke turn deel wel mis, vind ik het lesgeven voor bijna 90% meer voldoening geven. Iets waarvan ik zelf nooit gedacht had dat ik dat zou zeggen! Dus ja, ik ben een van de weinigen nog die echt van haar hobby haar werk kon maken. Altijd vakantie kun je ook wel zeggen.

Hoe dan?
Nou heel simpel, zorg dat je voldoende uren hebt, dat je waardevol voor een vereniging bent. Een club heeft er niets aan als je alleen maar wilt en kunt lesgeven, je zult ze toch meer moeten bieden dan dat. Een goede drive helpt je al gauw om alles draaiende te houden. Jezelf blijven vernieuwen en verdiepen is het belangrijkste van alles! Gek genoeg gaat het echt niet vanzelf. De eerste jaren waren vrij lastig, je moet toch iets opbouwen! Toen had ik er regelmatig een bijbaantje bij voor wat extra inkomen. Inmiddels is dat niet meer nodig gelukkig!

” Turntrainster zijn is bijna mooier dan turnster zijn!”

Ga je dit je hele leven blijven doen?
Het streven is niet dat ik tot en met mijn pension aan het lesgeven blijf. Het zou leuk zijn, maar ik denk dat dat fysiek onmogelijk is. Daarom werk ik er hard aan om mijn eigen bedrijf te laten groeien. Het mooie is, doordat jij aan het lezen bent. Mijn bedrijf aan het groeien is! Dankjewel daarvoor! Dankzij mijn lezers krijg ik enorme motivatie om door te gaan.

Van welke hobby had jij graag je werk gemaakt?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.