Gymnastics

Turnpakjes laten maken? Ik geef je 5 tips! (+ linkjes)

Het wedstrijdseizoen is begonnen! Iedereen is opzoek naar Turnpakjes voor turnen en acrogym. Nu kan het natuurlijk zijn dat jullie club werkt met clubpakjes. In dat geval is dit artikel puur voor trainingen geschikt. 😉 Maar mocht je opzoek zijn naar tips en linkjes van bedrijven die pakjes maken? Lees dan vooral verder!

Tip 1:

Ga niet gelijk bij de eerste en beste site die je tegenkomt je pakje bestellen. Hoewel het erg verleidelijk is, adviseer ik je om dit niet te doen. Niet alle pakjes zijn mooi of met goede kwaliteit gemaakt.
Ook qua prijs kun je beter eerst vergelijken.

Tip 2:

Zoals hierboven al gezegd. Qua prijs kun je vaak ook beter vergelijken. Een duur turnpakje zegt niet gelijk dat de kwaliteit gigantisch is. Maar een goedkoop pakje is ook niet gelijk prut! Check dat dus zeker goed! Kijk naar klant reviews, voorbeelden met foto’s van tevreden en niet tevreden klanten.

Tip 3:

Zorg dat je nagedacht hebt over wat je wilt. Een naaister vind dat super fijn om mee te werken.
En als je consequent om de 5 minuten veranderd van kleur of vormen dan wekt dat voor beide partijen frustratie op. Dat is niet handig!

Tip 4:

Vraag altijd naar de matentabel van de naaister. Vaak kun je namelijk niet “even” heen en weer rijden om op te meten. Het is dan handig als de naaister richtlijnen heeft wat jij bij jezelf laat opmeten! Dat laatste is onderstreept met een reden. Het is nooit wenselijk dat je jezelf gaat Allemaal turnpakjesopmeten! De beste manier is om je armen op zij te doen als een vliegtuig en je benen op heupbreedte neer zet. Dan is je houding het beste om opgemeten te worden!

Tip 5:

Zorg dat je ruim op tijd begint met je pakje bestellen. Veel bedrijven hebben het druk en als een pakje op maat word gemaakt kost dat veel meer tijd dan een standaard turnpakje. Als je pakje voor wedstrijden is dan is het vaak handig om op zijn laatst, 2 maanden voor je wedstrijd de eerste contacten te leggen. Let wel op! Oktober, November en December zijn gewillige maanden ivm Sint en Kerst. Het kan zijn dat door dit soort feesten je pakje later klaar is dan gepland!

Leuke webshops waar je je pakje kunt laten maken!

Hier volgen een aantal linkjes van leuke webshops! Dit is niet gesponsord. Ik deel alleen webshops waar ik, of mijn turnsters een goede ervaring met gehad hebben het afgelopen seizoen en dit seizoen.
Staat jullie webshop er niet tussen? Stuur dan gerust even een berichtje via de pagina Contact!

Turnpakjes Webshop
Turnpakjes.tk
Bambino Boetiek
Gymmick
StretchEnZo
Glitterstof.nl
ingeturnd.nl
Juna4Kids

Laat jij wel eens pakjes maken? Zo ja bij welke webshop doe je dat dan het liefste? Laat het me weten in de reacties!

xx Froukk

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.