Travel

Travels uitstippelen als een stel.. HOE DAN?

Falco en ik vinden het heerlijk om op vakantie met z’n tweeen te gaan! Nu hebben we natuurlijk elk onze eigen travel/reis voorkeuren. Maar hoe maken we dat tot een geheel? Oftewel; hoe stippelen wij onze travels uit?

Delen
Het is goed om te beginnen met delen! Bijvoorbeeld: Falco heeft een facinatie voor Amerika, Ik voor canada en van life..
Iets wat je eigenlijk prima kunt combineren! En zo hebben Falco en ik nog wel meer reisjes die we allebei willen of eventueel kunnen combineren. Het is de key om er gewoon over te praten en te kijken naar de mogelijkheden!

Budget
Het is goed om te kijken waar je budget voor hebt. Deze zomer hebben wij de “grote” vakantie gedaan, een vakantie die uiteraard de duurdere variant is! Toch is dat niet de enige reis die we willen maken dit jaar, we willen namelijk ook nog naar Londen! Een plek waar je echt niet een week hoeft te zitten voor een vakantie. Dat wordt ditjaar dus onze “kleine” vakantie. En zo zul je het toch een beetje tegen elkaar af moeten wegen!

Prioriteiten stellen
Het belangrijkste wat je moet weten is wat je eerst wilt, en wat later kan.
Falco en ik willen ook graag naar Ierland, maar dat staat dit jaar niet op ons lijstje. Londen was gewoon hoger op het lijstje dus doen we die eerst. Amerika staat ook best hoog op ons lijstje, maar daar moet je nogal een budget voor hebben. Daardoor schuift die vakantie weer een stukje op. En zo ga je kijken wat je pirouriteiten zijn, want hoe we het ook wenden of keren. Reizen kost nog steeds enorm veel geld.

Onze volgende travels, noem er eens een paar!

Voor ons staan op dit moment een aantal travels op een rijtje: London 2018,  Ierland 2019, Rome 2019 en nog een land wat we moeten beslissen!

Welk land staat op jullie travels list?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.