Travel

Travel inspiratie; rondreizen in een travel van

De laatste tijd ben ik enorm actief weer aan het youtube kijken. Soms heb je van die periodes dat je dat wat meer doet als anders volgens mij. Ik kwam via de home pagina van de youtube app op een video over een travel van. Ik had het wel eens gezien maar was toch nieuwsgierig. Want hoeveel past er in zo’n busje?
Vandaag laat ik je mijn meest inspirerende youtuber op dit gebied zien en vertel ik ook of ik het zou willen!


Het begon allemaal bij een onschuldig filmpje, een stel verbouwde een voormalig schoolbus en besloot er mee van Alaska naar Mexico te reizen! Dit filmpje keek ik zo’n jaar geleden. Zo’n 3 weken terug kwam ik een ander filmpje tegen. Dit meisje had een busje omgebouwd tot mini huis. Een travel van, iets wat ik niet echt kende. Het Filmpje triggerde mij en ik wil het dan ook graag met jullie delen!

Waarom inspireert rondreizen in zo’n travel van mij?

Zoals je in het filmpje kan zien is ze erg van haar eigen space, iets wat ik zelf ook zeer prettig vind. Ik houd ervan om mijn huis van mij te houden. Mijn eigen indeling, ruimte en spullen. Daarnaast kan ze gaan en staan waar ze wil. Iets wat mij enorm fijn lijkt als vrijheid. Ik schreef in januari het artikel : Mijzelf over 5 jaar
Het lijkt mij dus ultiem geweldig om rond te reizen en alles digitaal te verdienen. De ultieme vrijheid en alles begint steeds meer vorm te krijgen, ik begin steeds beter te weten wat ik wil en hoe het er moet uit zien. Zo’n travel van lijkt mij oprecht wel iets. Al zal ik dan wel moeten leren om te gaan down size-en.. Iets waarvan ik denk dat ik dat best zou kunnen!

Het lijkt mij super gaaf om uit eindelijk in een travel van voor 1 a 2 jaar te gaan rijden. Freedom it’s self en enorm genieten van alle leuke situates die ik al wel ken, of nog moet leren kennen. Dus ja, ik zou zo in een travel van willen wonen! Wanneer kan ik hem ophalen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.