Travel

Travel bucketlist – ROME

Leuk zo’n reis naar Rome, op het moment dat je dit leest zijn wij al een paar dagen in dit geweldige oord. Om jullie toch een beetje te triggeren voor de komende dagen, heb ik besloten een onze bucketlist met jullie te delen! Want hoe leuk is het om te lezen wat we van plan zijn met onze vakantie 🙂 Zit je er helemaal klaar voor?

– Eten; Als er iets is waar Falco en ik een enorme voorliefde voor hebben , dan is dat eten wel. Italiaans is daarnaast ook nog eens onze favoriete keuken! 🙂 Ik kan nu al voorspellen dat ik er best veel ijsjes ga eten! 🙂

– Wandelen; We vinden het heerlijk om samen te wandelen, we doen het niet veel. Eigenlijk gewoon veel te weinig, maar het is een fijne bezigheid om te genieten, kletsen en actief te zijn 🙂

– Piazza Navona; Het mooiste en meest geliefde barokplein van Rome, aldus de reisgids! Het schijnt een heel mooi plein te zijn aldus Falco, we hebben dus ook samen besloten hier naar toe te gaan 🙂

Fotocredits by ; Falco Renierkens

– Fontana Di Trevi; Tsja, moet ik hier nog een uitleg over geven?

De fontein van Rome! Uiteraard gaan wij geheel volgens de traditie een wens doen! Want ja, dat hoort zo! 🙂 (Ik heb mijn wens al bedacht trouwens 🙂 )

– Via Appia Antica; Een mooi pad waar je kunt fietsen, wandelen en van alles kunt bekijken. Het schijnt enorm mooi te zijn om hier even te wandelen! Onze favoriete hobby in Rome!

Maar eigenlijk

Willen we vooral genieten van de omgeving, elkaar en al het moois dat Rome ons te bieden heeft! 🙂 Rome is natuurlijk de stad van de liefde en ik voel me enorm bevoorrecht dat ik dat met mijn liefde mag delen! 🙂 We verblijven in een hele mooie airbnb suite. Vlak bij het water! Genieten zal denk ik wel lukken en ik heb er enorm veel zin in 🙂

Wat heb jij in Rome allemaal bekeken? Nog last minutes advice?
xx Froukk (en Falco ;))

2 reacties

 • annouska

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik Rome 1 van de mindere steden vind die ik in Itali|e bezocht heb. Misschien ook omdat diverse fonteinen dicht waren en het weer niet super was. Maar nee hij staat ver van de nummer 1. Hopelijk denken jullie daar anders over, veel plezier!

  • Froukje

   Tot nu toe bevalt Rome goed! En ja, er zullen vast mooiere plekken zijn. maar dit was wel een bucketlist dingetje 😉 Voor nu is alles tot nu toe open geweest behalve een Bar waar we graag heen wouden!
   x

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.