Christmas

☃ – The christmas tag!

Het is bijna kerst, nog 16 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover!
Ik kwam via internet een kerst tag tegen van The Enthusiast en vond dat ik deze gewoon weg moest invullen, ook al zie je alles wel in andere artikelen, hier mijn beknopte versie 😉 En check de tag!, misschien ben jij de volgende wel!

De vragen zijn in het engels en sorry, ik had geen zin om ze te vertalen xD.blizzard_film

1. What is your favorite Christmas film?

In het artikel van 6 december kun je mijn top 10 lezen, maar mijn favoriete film is Blizzard. Een mooie kerst film over vriendschap en er alles voor overhebben.

2. Have you ever had a White Christmas?

Ja! Vroeger wel, het leuke is dat ik vlak voor kerst jarig ben, dus een witte kerst was meestal ook een witte verjaardag! Extra leuk! En kerst is alleen echt ultiem kerst als er sneeuw ligt!

3. Where do you usually spend your holiday?

Bij mijn ouders en familie. Gezellig met mijn ouders en mijn broers. We hebben altijd de grootste lol tijdens de kerstdagen! Het is altijd een heerlijk ontspannen sfeertje als we allemaal samen zijn!

4. What is your favorite Christmas song?

Mijn favoriete kerstliedje is O holy night en dan de versie van Céline Dion! Een nummer met een goede tekst en een deze versie is voor mij persoonlijk de mooist gezongen versie! Maar hieronder zie je mijn top 25 playlist!

 

5. Do you open any presents on Christmas Eve?

Ja, Ik koop altijd een 3tal kadootjes voor mijzelf. Aangezien ik alleen woon mag ik ze op christmas eve, als ik thuis ben openen. Meestal gebeurd het pas op 3e kerstdag 😉

6. Can you name all of Santa’s reindeer?

Dasher, Prancer, Dancer, vixen, comet, cupid, donner en blitzen. En natuurlijk Rudolf!!

7. What holiday traditions are you looking forward to most this year?

Echt veel traditie’s hebben we nog niet, maar ik kijk erg uit naar 3e kerstdag! Mijn eigen gemaakte traditie, een dagje puur voor mijn beste vrienden, samen eten, iets met cadeautjes en vooral veel wijn en gezelligheid!

8. Is your Christmas tree real or fake?

Fake en ik zal je uitleggen waarom, zoals je in mijn deco-vlogs kunt zien heb ik meer dan 1 kerstboom. Doordat ik kerst zo fijn vindt, zet ik ze ook best wel vroeg op. Op 1 november namelijk. Een echte kerstboom is dan al kaal voordat je begint. Want ja levende planten kan ik niet niet echt bepaald in leven houden. xD

9. What is your all-time favorite holiday food/sweet treat?

Eigenlijk alles wel, ik ben ofcourse een fan van chocomel met baileys rond de kerst. 🙂 Heerlijk!
We hebben niet echt terugkomende eet gewoontes. Elk jaar eten we wat anders!

10. Be honest: do you like giving gifts or receiving gifts better?

In alle eerlijkheid? Ontvangen natuurlijk, ik denk dat iedereen dat wel een beetje heeft? Ik hou er van om verwend te worden! Al is het soms ook heel leuk om mensen waarvan je houd te verwennen. Iedereen verdient het om met kerst verwend te worden! 🙂

11. What is the best Christmas gift you’ve ever received?

Bij mijn ouders doen we niet aan kerst cadeautjes, maar bij mij thuis doe ik dit inmiddels wel! Doordat we nog niet zo lang aan kerst cadeautjes doen, is de keuze niet mega reuze. Maar tot nu toe is dat toch wel het wii balance board toch wel het prettigste cadeau geweest!

12. What would be your dream place to visit for the holiday season?

Mijn ultieme droom plaats is denk ik, New York en Zweden/Finland! Ik wil naar New York om de uitbundigheid zoals we die kennen in de films. En zweden/Finland omdat het eigenlijk ultiem kerst uitstraalt. Sneeuw, blokhut, open haard en kerst. Het lijkt mij geweldig om in die landen nog een keer kerst te mogen vieren!

13. Are you a pro-present wrapper, or do you fail miserably?

Ik ben absoluut niet slecht in inpakken! Maar om nou te zeggen dat ik een pro-present wrapper ben. Nee dat nou ook weer niet. Het ziet er altijd wel netjes en goed uit, maar het zijn niet van die meesterwerken die je soms op tv ziet!

14. Most memorable Holiday moment?

Ik vind denk ik elk jaar memorabel. Het is namelijk geen een jaar het zelfde! Wel denk ik dat vorig jaar tot nu toe het mooiste was. Het was een lastige periode maar ik heb die dagen zoveel liefde gekend dat ik daar nu alleen maar blij over kan denken!

15. What made you realize the truth about Santa?

Ik ben natuurlijk niet opgegroeid met de kerstman. Helaas! Maar wel met sinterklaas en eigenlijk is dat wel vergelijkbaar. Ik denk toen ik een jaar of 8/9 was.

16. Do you make New Years resolutions? Do you stick to them?

Ja! Elk jaar zeg ik van ik doe het niet. Maar in mijn hoofd maak ik dan toch voornemens! Soms zijn ze best wel drastisch, soms ook niet. De mate van extreem zijn bepaald vaak ook of ik ze volhoud of niet.

17. What makes the holidays special for you?

Het samen zijn met vrienden, familie en liefdevolle mensen. De gezelligheid en de sfeer is altijd erg fijn en ontspant mij altijd enorm. Ik kan erg genieten van de kerstdagen!
Nu is een tag geen tag als ik hem niet door kaats naar andere bloggers. Dus lieve Joyce, Fabian en Falco jullie zijn aan de beurt!

xx Froukk

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.