Personal

Thank you 2018 – Je hebt me veel geleerd!

31 december 2018, de laatste dag van het jaar alweer. Mensen wat zijn deze dagen en vooral wat is dit jaar snel gegaan. Ik kan het amper bijhouden zo snel gaat het! Daarom is het goed om dit jaar terug te blikken net zoals voorgaande jaren.

Het afgelopen jaar is weer een rollercoaster van emoties geweest. Het was zowel een van mijn slechtste jaren als een van mijn beste jaren! Hoogtepunten waren bijvoorbeeld Falco en mijn vakantie naar Zagreb, mijn positieve zelf ontwikkeling, mijn eerste omschakeling naar een eigenbedrijf, mijn eerste betaalde opdracht, maar ook de 3000 bezoeker diende zich dit jaar aan. Oh en de aankoop van mijn macbook!

Ik denk dat ik van al deze hoogte punten hierboven mijn zelf ontwikkeling boven aan heb staan. Ik durfde dit jaar vaker nee te zeggen dan ooit te voren, besloot een club te verlaten omdat ik merkte dat ik er ziek van werd en durfde zelfs bij mijn huidige club aan te geven als het me even te veel werd. Hierdoor leerde ik mezelf erg goed kennen en merkte ik dat ik meer en meer in balans aan het komen was.

De dieptepunten waren helaas ook aanwezig, ver over mijn grens heen gaan bijvoorbeeld, dit was vooral in het eerste deel van het jaar aanwezig. Maar ook mijn pols operatie en het ziek zijn van mensen die ik lief heb was een pittige. Gelukkig stond er eigenlijk altijd iets positiefs tegen over! Zoals bijvoorbeeld die keer dat ik een onesie van mijn turnsters kreeg, of die keer dat we met zijn allen op oerrock waren, of toen ik tante werd van het meest schattige jongetje ever.

Het deed me realiseren dat er in 2018 na regen altijd zonneschijn komt!

Hoewel ik aan het begin van het jaar social media doelen had staan die ik niet behaald heb, is dat geen ramp. Ik heb namelijk niet heel veel aandacht besteed aan mijn social media, meer aan mijn content en dat is te merken in mijn bezoekersaantallen. Komend jaar zal dat beter in balans moeten zijn!

Ik durf alles best op een bult te gooien en dan is dit jaar echt meer positief dan negatief geweest. Iets wat een super fijne gedachten is. Ik ben tevreden en dat is iets wat ik nog niet zo vaak heb kunnen zeggen. Morgen kijk ik vooruit, vandaag houd ik het hier bij. Less is more en rust is reinheid!

Fijne avond mensen, geniet van elkaar, van elkaars liefde en voorzichtig met vuurwerk!

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.