Travel

Terug naar Portugal, zou het snel weer kunnen?

Als de corona crisis straks over is. Kunnen en mogen we dan weer reizen? Want oef, ik zou mij toch graag weer terug naar Portugal willen!

Laten we eerst vooropstellen dat we in deze quarantaine tijden niet mogen klagen met het prachtige weer wat ons Nederland ons bied. Het is heerlijk en voor mij echt wel een lifesaver om in de zon in de tuin te kunnen zitten. Ik had mij niet kunnen voorstellen dat ik de afgelopen 8 weken niet naar buiten had gekund omdat het weer niet fijn zou zijn. Tuin of geen tuin, we mogen blij zijn dat we naar buiten mogen en onze frisse neus mogen halen zonder dat we moeten appen naar de overheid. Dat zie ik op dit moment enorm als een luxe.

Maar hoe straks verder als het afbouwen is begonnen. Wanneer mogen we de turnhal weer in, wanneer zouden we weer mogen reizen? Falco en ik hebben de enorme erge om terug te gaan naar Portugal dit jaar. Ookal is het maar voor een weekendje. Portugal gaf ons een fijne vibe en ik merk toch dat ik enorme reislust heb deze dagen.

De reislust vindt ik een leuke ontwikkeling, iets wat leuk is om na quarantaine meer te gaan ontdekken. Wat wil ik nog zien, waar wil ik nog cultuursnuiver en vooral wanneer en hoelang. Zoveel ideeën! Ik vind het echt heerlijk om over zulke dingen te dagdromen. Foto’s en video’s van andere reizigers maken mijn dag dan veel mooier nog dan hij nu soms al is! Genieten gewoon!

Ik hoop dat we dit jaar nog weer mogen. Het zou fijn zijn om de zon en wereld in Portugal te kunnen bekijken, bezoeken en opsnuiven. Het is een land met een prachtige cultuur en geweldige mensen! Ik kan gewoonweg echt niet wachten tot ik er weer heen kan.

Ik mis het.

xx Froukk

Eén reactie

  • Willem van Zaanen

    Wij hebben een huis in olhao en dat wordt volgende week opgeleverd maar kunnen we naar Portugal om alles na te kijken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.