Other

Terug kijken op mijn blogdoelen van januari!

Kan je het je nog voor de geest halen? Op  2 januari schreef ik voor jullie mijn blogdoelen voor het jaar 2017 op! Deze week is het de middelste week van het jaar en ik besloot om samen met jullie terug te gaan kijken! Wat is er al gelukt en waar moet ik hard aan werken? Je leest het vandaag hier!

Aller eerst, mocht je het artikel in januari gemist hebben. Hier is hij nog een keer: Blogdoelen 2017!
Maar nu dus, Hoe staat het er voor?

Followers

Wat betreft mijn social media kanalen had ik de volgende doelen: youtube 100 volgers, facebook 400 volgers (met ambitie naar 500), instagram 800 volgens, twitter 300 volgers.
Op youtube staat de teller op 118, op facebook tel ik nu 357 volgers, op instagram heb ik er 628 en op twitter heb ik er 435! Uit deze aantallen kan ik wel zeggen dat youtube en twitter al behaald zijn! Maar op facebook en instagram moet ik nog wel groeien. Ik zit in de goede richting in elk geval!

Content

Ik wou 4 dagen in de week content online gooien. Nou kan ik inmiddels zeggen dat het naar 7 dagen in de week is gegaan en ik daar super blij mee ben. Het is was best lastig 3 maand terug omdat het toen niet goed met mij ging. Maar nu helemaal back en sterker dan ooit tevoren.

Wat betreft youtube heb ik daar tijdelijk de stekker uit getrokken, het koste enorm veel energie en dat had ik in maart niet meer. Ik besloot me te focussen op mijn blog en het later weer op te pakken. Inmiddels merk ik dat er weer wat ideetjes komen voor toffe video’s en het graag willen filmen ook weer komt! Super fijn! 🙂

Acties

Het doel was om per kwartaal 1 actie te doen. Inmiddels zit kwartaal 2 er bijna op en heb ik wel geteld al 3 winacties gedaan met in totaal 6 dingen die je kon winnen!
So far, so good! Dat gaat goed en daar ben ik enorm blij om!
Daarnaast stonden er 2 kerst acties op. Die gaan zeker door! Super leuk, helaas duurt dat nog even!

Ook wou ik op youtube een leuke reeks video’s maken. Ik ben bezig met een aantal dingen uit te werken. Hierover later meer!

Laatste doelen

Met betrekking tot het bedrijf maken van mijn blog zijn er goede vorderingen. Waaronder het vele content creeren een deel is. Het doel is om de komende weken/maanden hier extra veel energie in te gooien!

Mijn doelen gaan best goed! Op naar het tweede half jaar!

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.