Lifestyle,  Personal

Terugblik op mijn 5 jaren vooruitzicht!

In dit artikel een terugblik, want 1,5 jaar geleden schreef ik een vooruitblik van 5 jaar. Vandaag ga ik kijken of ik het nog steeds eens ben met mijn 5 jaar vooruitblik. Wil ik alles nog net zo behalen als dat het daar stond?

Mocht je het artikel nog niet hebben gelezen; Klik hier!

In het artikel hebben we het over het jaar 2022! Het klinkt nog zo ver weg, toch al 1,5 jaar dichter bij dan eerst! En dat zette me aan het denken, want over 3,5 jaar zou ik al op mijn doelen moeten zijn, ik ben dan 29 en ik ben er inmiddels wel achter dat ik nog niet zo zeker weet of ik al wil/kan staan, waar ik hier over schrijf.

Ik ben druk bezig om te zorgen dat ik remote kan werken, dat is meer werk dan dat ik vorig jaar bedacht had. Je moet je in veel dingen inlezen en helaas kan je niet in 1 keer  gewoon gas geven. Er zijn gewoonweg te veel regeltjes in Nederland.
Het is dus niet zo zeer dat ik niet weet of ik daar al wil staan, maar meer of ik er überhaupt kan staan.

Reizen is iets waar we erg mee bezig zijn, dit jaar stonden er 3 reizen op de planning. Helaas kunnen we door financiele shizzels, er maar 2 doen. Iets wat het komende jaar enorm gaat veranderen. Dat is een ding wat ik zeker weet. Het is dus zeker niet of the picture.

“Dankzij deze terugblik, weet ik dat er alleen een beetje geschaafd moet worden.”

Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat mijn blik op de toekomst veranderd is. Het is niet zo zeer veranderd, ik weet alleen even niet meer hoe ik er moet gaan komen. Ik sta op een zij-weggetje, opzoek naar de juiste route. Druk bezig om te zorgen dat ik meer die kant op ga dan dat ik nu sta!

wat is jouw ultieme tip om je doelen te behalen?

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.