Coaching

Technisch ontwikkelen zonder bijscholingen – Hoe dan?

Het hele jaar door zijn er verschillende bijscholingen. Bijscholingen waar je Fysiek bij aanwezig moet zijn. Soms is dit niet altijd mogelijk. De redenen variëren enorm, maar dan blijft toch nog de vraag. Hoe kun jij je technisch ontwikkelen zonder naar een bijscholing te gaan? En dat is wat ik je vandaag uitleg!

Ik heb in 2017 wat financieel zwaar weer gehad. Niet erg, maar een bijscholing van 60 euro (Excl reiskosten) zelf ophoesten zat er niet in. Toch moet je jezelf een beetje fris houden en dat deed ik met online bijscholen! Ik heb namelijk een aantal youtube kanalen die ik graag met jullie wil delen! Puur omdat ik er super veel van leer!

1 – GymTactics
Dit kanaal is super gaaf. Wel is het in het engels, maar eigenlijk vind ik dat alleen maar fijn. Deze video is een klein voorbeeldje van alle video’s die zij tot nu toe gemaakt hebben! Super leuk en neem vooral een kijkje op hun youtube kanaal! Het bekijken waard!

“Technisch ontwikkelen, maar dan online? Als je maar weet waar je moet zijn!”


2 – Gymneo TV

Dit geweldige youtube kanaal deelt heerlijke opbouwen, met super fijne analyses! Er wordt hier in detail bekeken wat een turnster zou moeten doen en wat ze uit eindelijk echt doen. Het is een prettig kanaal met goede uitleg over specifieke elementen! Zeker een aanrader als je het mij vraagt!

3 – Kleuren Turnen
Een Nederlands account met engels als taal in de video’s. Het is een erg leuk kanaal zeker voor clubs die niet in een turnhal trainen! De oefeningen gaan van makkelijk naar moeilijk en zijn logisch en simpel opgebouwd! Heerlijk met materialen die je alleen in een gymzaal hebt!

Deze 3 kanalen zorgen voor mijn technische ontwikkeling binnen het turnen, zonder dat ik daarvoor de deur uit hoef.
Super fijn en ik ben blij dat we in deze tijd zo digitaal leven. We hebben het eigenlijk super makkelijk!

Welk youtubekanaal bekijk jij het liefst als je opzoek gaat naar techniek filmpjes?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.