TAG – Als ik aan bloggen denk

Een intens lange tijd geleden, 10 augustus om exact te zijn, werd ik getagd door Rosita in de als ik aan bloggen denk TAG. Super leuk, alleen ik had al zover vooruit gewerkt dat hij nu pas online kan komen! SORRY! Maar beter laat dan nooit! πŸ™‚ Deze TAG is oorspronkelijk door Rome van Dochterlief bedacht πŸ˜‰ Rosita had dat hem overgenomen in het dit artikel!
Ben je er klaar voor?

 

Hoe ben jij bevangen door het blogvirus?

Ik was al een tijdje met de gedachten aan het rondlopen, maar durfde nooit door te zetten. Tot Joyce van Joyfromjoyce mijn collega werd. Zij motiveerde me om gewoon gas te geven! En dat heb ik gelukkig gedaan πŸ™‚

Wat is je favoriete blogplek?

Op bed, met mijn laptopje, een glas drinken en wat te smikkelen (gembersnoepjes oid.) Hoe saai het ook is. Maar mijn bed is mijn meest ontspannen plek en hier kan ik dan zo 3/4 artikelen achter elkaar schrijven zonder pauze!

Heb je een vaste blogroutine?

Een soort van, ik probeer mijn maand altijd vooruit te plannen. Zowel op papier al digitaal. Om vervolgens gewoon los door te schrijven! πŸ™‚ Heel fijn πŸ™‚ Ik heb vaste dagen voor thema’s en dat maakt het wel veel makkelijker. Maandag is mijn weekoverzicht, Dinsdag,woensdag,donderdag zijn sport artikel dagen. vrijdag personal en zaterdag en zondag Travel! πŸ™‚ Ik probeer qua artikelen minimaal 1 week voor te lopen op de planning. In Principe kunnen alle artikelen vooruit geschreven worden behalve de weekviews πŸ˜‰ Die doe ik meestal op zondag!

Social media-fanaat of liever offline

50/50! Ik vind het heerlijk om online te zijn, overal doorheen te scrollen, dingen te delen, lezen en op te reageren. Maar ik vind het bij tijds ook heerlijk om me ff offline te laten genieten van de wereld! πŸ™‚ In Rome had ik op den duur mijn telefoon gewoon op vliegtuigstand. Heerlijk rustig en genieten van alles om je heen in plaats van dat stomme telefoontje!

Van welk artikel heb je spijt dat je het geschreven en geplaatst hebt?

Geen een, sommige artikelen zijn wat gevoeliger dan andere, maar ik sta altijd 100% achter mijn artikelen. Wel heb ik spijt van de artikelen die ik niet geplaatst heb. Ik wou dat ik toen ik ze schreef het lef had om ze online te gooien. Nu zijn ze totaal niet meer relevant en laat ik ze in de concepten staan!

Op welk artikel ben je juist erg trots?

Ik denk toch wel het afscheids artikel van mijn vorige werk. Die kwam zo diep vanuit mijn tenen. Je kunt hem hier lezen: Ik vind het nog steeds een moeilijk afscheid, maar heb er mede dankzij dit artikel wel vrede mee.

Spiegelreflexcamera of telefoon gebruiken als camera?

Wisselend, voor product foto’s mijn spiegelreflex, voor selfies mijn telefoon of mijn panasonic! Het is maar net hoe de wind waait zegmaar.

Wat is jouw slechtste eigenschap als blogger?

Ik laat me teveel leiden door wat anderen behalen, doen of mogen! Ik moe mijn eigen plan blijven trekken en naar mijzelf blijven luisteren. Soms word ik gewoon jaloers omdat andere bloggers (die al jaren bloggen) dingen mogen die ik ook wil!

Wat is jouw beste eigenschap als blogger?

Ik kan heel georganiseerd werken en heb niet veel nodig om een artikel te schrijven! πŸ™‚ Geef me een laptop, een rustige ruimte en muziek. En hoppa! Een artikel wordt geboren! πŸ™‚

Heb jij typische blogger-kenmerken?

Hmmm, wat zijn dat? Dat je altijd online bent op social media? Dat je van alles een foto maakt? Of juist dat je alleen maar voor je laptop zit? Dan denk ik wel dat ik ze heb ja πŸ˜‰

Hoeveel foto’s moet jij maken voordat je de perfecte selfie hebt?

Niet veel! Girl, je moet je angles weten! πŸ™‚

Wat is jouw ultieme wens voor de blog?

Dat ik mijn financien uit mijn blog kan halen en niet verplicht ben om er nog een baan bij te hebben. Ik wil graag gaan reizen en dingen gaan combineren. Maar daar moet enorm hard voor gewerkt worden! πŸ™‚

Ik nomineer Carmen en Lisanne voor deze tag! Veel succes ladies! Ik ben benieuwd naar de antwoorden. πŸ™‚

xx Froukk

One thought on “TAG – Als ik aan bloggen denk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.