Sunday Summary – 31 juli tot 5 augustus

De week is weer om en er stonden allemaal toffe artikelen klaar voor jullie. Heb je ze nog niet gelezen? Dan is dit het moment! Ik heb ze voor jullie allemaal op een rijtje gezet! Klik op de dag om naar het desbetreffende artikel te gaan en het helemaal te lezen, maar dat zie je in de Sunday Summary van 31 juli tot 5 augustus!
⋅
⋅
⋅
⋅

Maandag
De week is om en voor het eerst sinds tijden zou ik hem maar al te graag terug spoelen, Want lieve mensen, deze week is zo intens fijn geweest! 🙂 Niet te geloven! Ik ben de hele week in Limburg en heb ultiem genoten! 🙂 Klaar om mee te gaan met mijn avonturen? Lees dan verder 🙂

Dinsdag
Zoals velen van jullie weten heb ik een paar weken geleden afscheid genomen bij de vereniging waar ik 5 seizoen actief was als turnjuf. Nu heb ik geen zin om nog weken hier verdrietig over te zijn en wil ik graag vooruit kijken. Ik ga na de zomervakantie aan het werk bij een nieuwe vereniging en heb nu nog 3 weken gehad om een aantal lessen te komen kijken/meedraaien. Want hoe zorg je ervoor dat die eerste indruk goed is?

Woensdag kwam er niets online deze week! In september begint dat weer!

Donderdag
Je hebt van die heerlijke verhalen, iemand ontmoet een ander online. Er is een klik en het word uiteindelijk een date gepland. Toch loopt die date uit op een drama en wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis. En ja, iedereen is er bang voor als je een online connectie hebt. Toch kan het anders! Maar er komt alleen deel 1 online vandaag online, volgende week meer van dit leuke avontuur!

Vrijdag
Het is augustus. En dat betekent dat het de 7de maand van het jaar is. Het eerste half jaar is om en het tweede deel van dit jaar staat voor de deur. Het gaat allemaal wel erg snel en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo’n middel punt heb gehad als dit jaar. Want eerlijk? Alles is vanaf nu zo anders! Wil jij weten waarom dit zo voor mij is?

Zaterdag
Afgelopen week was ik heerlijk bij Falco, naast dat we er super enorm van genoten was het van te voren wel spannend. Voor het eerst zien we elkaar meer dan een week en eigenlijk voelt het als de ultieme test. Want kunnen we wel zo lang achter elkaar bij elkaar zijn? Zeker met het oog op onze toekomende vakantie.. Want, gaat dat goed? Vandaag deel ik met jullie een aantal factoren die me wel aan het denken zetten..

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.