Sunday Summary – 12 juni tot 17 juni!

Het is zondag en zoals elke zondag zet ik voor jullie de artikelen van de afgelopen week weer op een rijtje! Want er kwam weer van alles online en dus is het vandaag is het weer tijd voor een overzichtje! 

Maandag;
Het is weer tijd om terug te kijken naar de afgelopen week, want de laatste weken zitten vol emotie’s. Afscheid nemen is lastig en naar een eindpunt toe werken is misschien nog wel lastiger. En hoe gaat het met mij en mijn lichaam in deze tijden van emoties? Houd ik het goed vol, voel ik me prettig?
Daarnaast is er nog veel meer gebeurd! Maar dat laat ik je allemaal nu lezen!

Dinsdag;
Op wedstrijden zijn de turnsters en acrogymmers altijd in alle soorten en maten. De mooiste turnpakjes komen voorbij, de een heeft nog meer steentjes als de ander! Toch is niet elk pakje charmant en zijn er bepaalde combinatie’s (sporter en pakje) die je misschien beter niet kunt maken. Nieuwsgierig wat ik allemaal bedoel? Lees dan gauw verder!

Woensdag;
Ik was er klaar voor, een fanatieke training bij de fysio. Helaas was mijn enthousiasme voor niets. Door al die blauwe plekken en vele spierpijntjes van de lang gewandelde afstand, was mijn fysio niet van plan om te gaan sporten. Nee, ik werd gemasseerd en moest de rest van vandaag en morgen rustig aan doen. Maar om eerlijk te zijn heb soms nog wel eens geen idee hoe dat echt moet. Het lukte mij namelijk nooit! Vandaag deel ik de tips die ik je in elk geval wel kan geven!

Donderdag;
Door mijn knie ben ik heel erg gelimiteerd in wat ik kan doen. En nu ik een samenwerking aan ben gegaan met sportbay.nl, ben ik even extra met mijn neus op de feiten gewezen. Want er is namelijk één ding wat ik altijd heel leuk vond om te doen (te weinig deed, dat wel) Maar nu nog niet kan en mag! Wil jij weten wat ik eigenlijk heel graag zou willen doen? Klik dan even verder!

Vrijdag;
Twee weken gelden zag ik een artikel van Rosita online komen. In dit artikel schreef zij over het feit dat ze niet altijd goed in haar vel zat en dat ze dan een lijstje maakte met allemaal dingen waar ze enorm blij van werd!Aangezien mijn maand een rollercoaster is van happy dingen maar vooral ook van mindere dingen. Besloot ik om ook een happy lijstje te maken en dit met jullie te delen!

Zaterdag;
De laatste tijd ben ik enorm actief weer aan het youtube kijken. Soms heb je van die periodes dat je dat wat meer doet als anders volgens mij. Ik kwam via de home pagina van de youtube app op een video over een travel van. Ik had het wel eens gezien maar was toch nieuwsgierig. Want hoeveel past er in zo’n busje?Vandaag laat ik je mijn meest inspirerende youtuber op dit gebied zien en vertel ik ook of ik het zou willen!

Dat was hem weer! De sunday summary van deze week, laat even in de comments achter wat was jou favoriete artikel?
xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.